A női nemi szervet kívülről felesleges nézegetni, semmiféle diagnosztikus értéke nincs! Nem néznek ilyet.
2021. okt. 10. 12:52
12/26 anonim válasza:
Ne hagyd neki..! Meg vagyok döbbenve. Nekem sose volt ilyen, pedig 4 suliba is jártam 🤯
2021. okt. 10. 12:55
13/26 anonim válasza:
Megnézik, hogy nincs-e rajta sérülés/elváltozás, esetleg valamilyen fertőzésnek a jele. Nem nyúlnak hozzá, csak megnézik. Neked kell "széthajtanod".
De ha nagyon zavar: tegyél be egy betétet, hogy higgyék azt (vagy mondd azt), hogy épp megvan. Akiknek megvan értelemszerűen nem nézik meg.
2021. okt. 10. 13:04
14/26 anonim válasza:
Nem kell trükközni. Jogodban áll nemet mondani a számodra megalázó., lealacsonyító vizsgálatokra, főleg hogy nem is azért van mert a gyógyításodhoz szükséges. Neked is vannak jogaid. És azzal is számolj, hogy az orvos sem szent: nekem volt olyan barátnőm (csinos szőke csajszi) akit a "kedves" doktor úr bugyira vetkőztettetett a TŰDŐSZŰRŐN. És a kis lüke barátnőm nem küldte el a picsába a perverz disznót, vagy nem szólt be neki hogy húzzon vissza az orvosira ha nem tanulta meg hogy nem derék alatt helyezkedik el a tüdő.
2021. okt. 10. 13:16
15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat de szerintem páran félreértették. Nem az volt a kérdés, hogy lesz-e nekem ilyen és megtagadhatom-e. Fiú vagyok és egy lány osztálytárssal beszéltül, hogy amikor volt régebben ilyen nem csak nekünk, hanem nekik is megnézték ( nem egyszerre voltunk bent) de részleteket nem akart mesélni. Nem tudom pontosan elképzelni, hogy mi lehetett ezért kérdeztem.
2021. okt. 10. 13:55
16/26 anonim válasza:
Nekem volt ilyen de nem iskoaorvosnal
2021. okt. 10. 14:06
17/26 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy hanyat fekve kellett felhúzni a lábat és kicsit szétnyitni magamnak Kb fél perc volt.
2021. okt. 10. 14:09
18/26 anonim válasza:
17-es Azt minek (kellett volna)? Az egészségügyi állapot ebből nem derül ki.
Nyilván trollkodsz!
2021. okt. 10. 14:17
19/26 anonim válasza:
17.! Iskolaorvosnál, általános vizsgálatoknál, ahol az egész osztály megy? Nem vagy köteles mutogatni magad szeméremtájékon. Testsúlyt mérnek, magasságot, meghallgatják a tüdőd, megnézi a torkod. Nem tudom, milyen suliba jártok, akik ezeket írják, de úgy látszik, ezek szerint én vagyok lemaradva...
Melyik iskolák ezek???
2021. okt. 10. 14:25
20/26 anonim válasza:
Feljelenteném az iskola orvost, ez visszaélés. Nem néznek iskolában nemi szervet, ez mégis mi a franc... Mondd el szépen a lány ismerősödnek, hogy a tetű orvost felelősségre kell vonni és mondja el a szüleinek, hogy mi volt a vizsgálaton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!