Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gimis suliorvosnál szűrésen...

Gimis suliorvosnál szűrésen igaz az, hogy teljesen le kell vetkőzni lányoknak is? Mit csinálnak ilyenkor és ki van bent a rendelőben?

Figyelt kérdés

2014. júl. 10. 12:01
1 2
 1/11 anonim válasza:
75%
Szerintem nem. Marmint nekunk csak a felsot kellett levenni hogy a gerincunket meg tudja nezni az orvos. De gondolom ha valamilyen oknal fogva levetkoztetnek titeket ugy hogy a melltartot is le kell venni akkor egy no lesz bent (szerintem)
2014. júl. 10. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Ahol pasi az orvos, ott pasi van bent.. de csak általában a póló megy le, melltartó meg orvostól függ.
2014. júl. 10. 12:09
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
a melltartó nálunk maradhatott, pedig nő volt bent
2014. júl. 10. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk nem kellett, én még a melltartót sem voltam hajlandó levenni.
2014. júl. 10. 12:17
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem volt férfi meg női doki is a gimiben, egyikőjük sem követelte meg a pucérkodást. A lábadat nézik, ha vastagabb zokni van rajtad azt le kell venni h lássák van e lúdtalpad, meg a pólódat kell levenni, hogy megnézhessék a gerinced. Van olyan doki aki kikapcsoltatja a melltartót h az összes csigolyád láthassa, de ettőlmég a melleiden foghatod elöl a melltartót. :) Ja meg pesrze nálunk egyesével max kettesével mentek a lányok, a fiúk meg másik turnusban. Tehát ilyenkor bent van a doki, az asszistens esetleg, meg max 1 lány rajtad kívül. :) Ha a súlyod mérik sem kell ledobni a ruháid, mivel télikabáttal is maximum 2kilót nyomsz pluszban :)
2014. júl. 10. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Semmiképpen se kötelező a meztelenkedés!

Ne dőljetek be, ha esetleg idő megspórolása, vagy valami más miatt erre szeretnének rávenni benneteket.

Volt ahol állítólag az Of is próbálta rábeszélni erre a lányokat. (javasoljátok, hogy legyen akkor ő az első aki levetkőzik...)

2014. júl. 10. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Én hallottam olyanról ahol a bugyit is levetettél és az orvos megnézte a szeméremdombot és a szemérem ajkakat és a csiklót is.De erre nem kötelezhetnek,ha ezt kérnék tőletek akkor mond meg ehhez nem járulsz hozzá.Nem kötelezhetnek semilyen vizsgálatra se.

Fiúkat sem kötelezhetik hogy levegyék a boxert,ha többen összeállnának és megmondanák ehhez nem járulnak hozzá,meg a szülők is bemennének szülőire,és ezt a témát felhoznák akkor meg lenne oldva.Tehát fiúknak is mond meg nyugodtan erre őket sem kötelezhetik.De ha valaki nem áll ki magáért akkor mindent megtehetnek velük.

Erőszakkal nem vizsgálhat meg senki,Sőt ha te csak bennt akarsz a rendelőbe levetkőzni,meg csak egyedül akarsz vizsgálat alatt bennt lenni akkor jogod van hozzá.Álljatok többen össze és tanárral,védőnővel,orvossal,osztályfőnökkel,szülővel valakivel beszéljétek meg ezeket a dolgokat.

MOndjátok meg hogy alapvizsgálatokat elvégezhet az orvos(magasság,súly,látás,hallás,gerinc megtekintése,lúdtalp,tüdő meghallagatása,vérnyomás,de más vizsgálathoz nem járultok hozzá.

Meg lehet tagadni,senki sem kényszeríthet arra hogy meztelenül vizsgáljon meg bárki is titeket.De most kell nagy hangúnak lenni és kiállni magatokért.Most kell megmutatni hogy igen is nagyok vagytok és van szátok.

Anyukáddal beszélj erről hogy ha bármi ilyennel találkoznnál akkor tud hogy ő támogat benne,és tud hogy megtagadhatod,nem fog emiatt haragudni.Amúgy iskolaorvosi vizsgálatot a saját háziorvosod is elvégezheti.

2014. júl. 10. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
De nyugi a bugyi levetetése igen ritka,de jó lenne ha az anyukák is végre tennének azért hogy se a fiúk,se a lányok alsóneműjébe ne kutakodjon senki.Ez a szűrés nem az iskola orvosra tartozik.Itt kellene egy határt húzni.
2014. júl. 10. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
nekünk bugyiba+melltartoba kellett lenni. de én a rendelőben vettem le a nacit
2014. júl. 10. 20:24
 10/11 anonim ***** válasza:
nekünk egy szál bugyiban kellett várakozni és egyesével mentünk be, a rendelőben egy orvos volt meg az asszitense.
2014. júl. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!