Csajok, Ti hogy vagytok ezekkel a higiéniai dolgokkal?
Sziasztok.
Ideköltöztem a barátomhoz, és az anyukájához, nagy emeletes házuk van.
Engem ugy tanított anyukám, hogy a fehérneműt külön kell mosni a ruháktól.
És érdekes, hogy a barátom anyukája egybe mos mindent,igy lehet érezni is, hogyha ő mos, akkor nincsen olyan jó illata a ruháknak, de ha én mosok, ugye én mindent külön mosok, akkor ugy illatozik minden. :)
Én nem engedem meg, hogy a ruháimat összemossa a fehérneművel.
A barátom 10-15ezer ft-os ingjeit is igy mosta, gondoljatok már bele, nem durva?!
Ti hogy mostok?
Utolsó előttinek üzenem:
Én a barátom alsóneműjét és az enyémet egyben mosom, azért ezzel már nem teszek kivételt. :-D
Szoktam a fehérekbe rakni fehérítőt, vagy domestost is.
Szerintem nyugodtan moshatod egyben a barátodéval. :-))
Én külön mosok mindent.. :) De különben ez csak megszokás kérdése. :P Otthon így tanultad meg.. :)
Azért is mosok külön, mert farmerokat, színeseket, feketéket 40 fokon mosok.. azok nem érintkeznek intem helyen közvetlen hozzánk. :) A fekérneműket és a törölközőket 60 fokon.. és még ha van elég energiám, akkor ki is vasalom. :) Minden baktériumot távol tartok a testünktől. :)
És igen.. szerintem is több öblítőt tehetsz a gépbe, mert amikor én mosok, akkor csak illatoznak azok a ruhák! :))
Az utolsó előtti vagyok :D: Én azért nem mosom egyben,mert olvastam, hogy női és férfi fehérneműt nem szabad egyben mosni, mert a férfi váladék rámehet a női bugyira, én ezt hülyeségnek tartom, de mindegy :) Nálunk nincs férfi a házban (anyukámmal lakom) szóval eddig ilyen probléma nem volt.
Jah és utolsó, amugy én is ki szoktam vasalni a bugyikat, hogy miden bacit kiöljön. Érdekes mióta ennyire figyelek magamra, semmi bajom sincs :)
Férfi váladékban lévő minden baci 60 fokon megszűnik lenni az élők sorában.
Mindent azé ne higgyünk el..
Utolsó válaszoló..
Azzal h 60 fokon kimosod a ruhákat.. persze h eltűnnek a bacik. És nem csak a bacik! ;) De nem mindenki gondol bele a helyzetbe.. :D
Én azt furcsálom, hogy az anyós automata felültöltős mosógépén nincsenek fokok irva, csak egy gomb van,90 fok, és most azt sem tudom, hogy hány fokon mos a mosógép.
Ezt honnan tudhatom meg?
És hogyhogy nincs olyan programozási lehetőség, hogy például 60 fokon mosson?
A mosógép márkájától is függ.. :S
De a leírásában utána tudsz olvasni. ;) Vagy a neten is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!