Csajok, Ti hogy vagytok ezekkel a higiéniai dolgokkal?
Sziasztok.
Ideköltöztem a barátomhoz, és az anyukájához, nagy emeletes házuk van.
Engem ugy tanított anyukám, hogy a fehérneműt külön kell mosni a ruháktól.
És érdekes, hogy a barátom anyukája egybe mos mindent,igy lehet érezni is, hogyha ő mos, akkor nincsen olyan jó illata a ruháknak, de ha én mosok, ugye én mindent külön mosok, akkor ugy illatozik minden. :)
Én nem engedem meg, hogy a ruháimat összemossa a fehérneművel.
A barátom 10-15ezer ft-os ingjeit is igy mosta, gondoljatok már bele, nem durva?!
Ti hogy mostok?
Aha, de ő még a feketével mossa a kék színeket is.
Nekünk mondjuk amugyis van több cuccunk, a páromnak, és nekem.
Nálunk a fehérneműk sose igényelnek külön mosást mert elég lenne őket 2x öblíteni kéz közt. De nálunk is 1be megy minden kivéve azokat a pólókat amiket csak kézzel lehet mosni.
Ha gondolod vállald át a muterjától a mosás 1részét. így moshatsz úgy ahogy neked jó.
18/F
Anyukád azért tanította így, mert a FEHÉR-neműket tényleg külön szokás mosni a színes cuccoktól. A ruhák illatát a mosópor meg az öblítő befolyásolja, nem az, mit mivel mosol. (Max. a fehérítős mosószernek más illata van, mint a színesnek - bár én egyfélét használok.)
A ruhákat színek és hőfok szerint válogatjuk szét, nem úgy, hogy bugyi - nem bugyi. :)
Nem csak a mosópor meg az öblítő befolyásolja. Arielt használok, és Lenor öblítőt, és érdekes, hogy ha ő mos, ugyanezekkel, nem olyan illatosak a ruhák, mint ha én mosnám.
Különben nem érdekel, nem fizetünk sok vizet egyáltalán.
Én igy mosom, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!