Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok, Ti hogy vagytok...

Csajok, Ti hogy vagytok ezekkel a higiéniai dolgokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ideköltöztem a barátomhoz, és az anyukájához, nagy emeletes házuk van.

Engem ugy tanított anyukám, hogy a fehérneműt külön kell mosni a ruháktól.

És érdekes, hogy a barátom anyukája egybe mos mindent,igy lehet érezni is, hogyha ő mos, akkor nincsen olyan jó illata a ruháknak, de ha én mosok, ugye én mindent külön mosok, akkor ugy illatozik minden. :)

Én nem engedem meg, hogy a ruháimat összemossa a fehérneművel.

A barátom 10-15ezer ft-os ingjeit is igy mosta, gondoljatok már bele, nem durva?!

Ti hogy mostok?

2010. szept. 1. 14:44
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Miért ti mennyit fizettek vízre kb.?
2010. szept. 1. 15:06
 12/27 anonim ***** válasza:
56%

Hát mi külön mossuk a fehér ruhákat és a színes ruhákat.

De a fehérbe nem csak a fehérneműk tartoznak, hanem fehér pólók, világos törölközők is.

Nem értem mi abban a durva, ha a bugyikat együtt mossa a ruhákkal. Miért nem jó a bugyi meg a fehér ing együtt? Lesz vmi baja az ingnek? Nálunk nem szoktak szarosak lenni a bugyik:)

De hát ha neked ilyen igényeid vannak, akkor hajrá.

2010. szept. 1. 15:59
 13/27 anonim ***** válasza:
43%

Nekem anyu mos, De a színeseket külön, és a fehéreket külön(fehérnemű is ide tartozik).

13/L

2010. szept. 1. 16:39
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha 60 fokon mosod a fehéret, az minden bacit , kórokozót lefertőtlenít! Tehát nincs reális alapja annak, hogy külön válogasd. Persz, mivel anyukád úgy tanította, ezért ez a probléma téged elsősorban érzelmileg érint.

Meg mellette egy kis rivalizálás az anyóssal:))

Abban viszont igazad van, hogy a világos színeset külön célszerű mosni a sötét színestől, már csak azért is, hogy ne fogja össze a világosat.

Egyébként jelezheted felé az igényedet, hogy a ti cuccaitokat inkább te mosnád. Ez lenne a felnőtt viselkedés a részedről. Sokkal egészségesebb is (pszichésen)

2010. szept. 1. 16:55
 15/27 anonim ***** válasza:
43%

Anyukám külön szokott mosni.

Külön mossa a farmer nadrágokat.Ha nincs tele a mosógép,akkor beteszi mellé az itthoni melegítő nadrágokat,felsőket.

Külön mos világos és sötétebb pólókat,ami engedheti a színét azt kézzel mossa.

És külön mossa a fehérneműket is (bugyi,zokni,melltartó,alsógatya).

4-en vagyunk,tehát nálunk ez kivitelezhető,hogy külön-külön mossunk,mert mindig van annyi szennyes.

15/L

2010. szept. 1. 17:04
 16/27 anonim ***** válasza:
56%
mi külön mossuk a fehérneműket meg a színeseket de nem külön a bugyikat
2010. szept. 1. 17:49
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Arra még nem gondoltál hogy az illatbeli különbség amiatt van, hogy te több mosószert és öblítőt használsz mint az anyós?

Én külön mosom a világosakat, külön a sötéteket, és külön a fehérneműt a törölközőkkel 60fokon. Viszont sötét bugyiból, zokniból nincs sok, így azokat a sötétekkel mosom eggyütt.

Mégis minden mosásnak ugyan olyan illata van.

2010. szept. 1. 20:31
 18/27 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem Te egy picit hisztis vagy. :D

En is utaltam mindent, ahogy anyosom csinalta, aztan kinottem belole. :D

Mondd meg anyosnak, hogy tegyen tobb oblitot a mosogepbe, amikor legkozelebb mos. (legalabb annyit, amennyit Te szoktal).

2010. szept. 1. 21:35
 19/27 anonim ***** válasza:

Hát igen, van ilyen nálunk is ez van a barátoméknál :D

Én is külön mosom a bugyikat 70fokon. Nálunk most az lesz, hogy ő költözik ide, ugye akkor én mosok, hát csak külön mosom már neki is, nem egybe :S Amugy ez engem is irritál, hogy egy anya hogy moshat mindent össze, volt úgy h barátom kedvenc ingje igy lett hipós, ami persze márkás volt, hát én sírtam, hogy tönkrement. Mondom nem igaz hogy anyukád ilyen felelőtlen.

2010. szept. 3. 10:01
 20/27 anonim ***** válasza:
Pl. nekem van vagy 20 bugyim, szóval 2 hetente mosom ki őket, :D
2010. szept. 3. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!