Életemben először használok tampont. Beraktam, és minden jó addig amíg le nem ülök. Ha le ülök akkor fáj. Nem tudom bejjebb rakni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 16:18
11/32 A kérdező kommentje:
Ez mini volt, de akármit csinálok ha leülök rossz. Kivettem
2021. szept. 3. 16:29
12/32 anonim válasza:
Micsodaaa? A tampon nem a méhszájig megy, hanem mellé?! Jesszus, ezt nem tudtam.
Am. hüvely hosszúságán is múlhat, nem?
13/32 anonim válasza:
Nőként kérdem, hogy ha vki szűz még, miért jó így elveszíteni a szűzhártyát?
14/32 anonim válasza:
Guggolva tedd fel, ob silk toucht használj és a középső ujjad mert az a leghosszabb
15/32 anonim válasza:
13
Nem tök mindegy hogy szakad át?
Honnan tudod egyátalán hogy megvan e még?
16/32 anonim válasza:
15
Nem tudhatom biztosra, de 2 gyereket már szültem...
17/32 anonim válasza:
13-as: gyakorlatilag nem valószínü, hogy bárkinek is emiatt sérülne a szüzhártyája, egy tampon nem túl vastag, hogy emiatt sérülhetne.
18/32 anonim válasza:
12-es: a hüvely hossza alapesetben is 8-12 cm körül van, a tampon meg van vagy 5 cm.
20/32 anonim válasza:
Félig guggoló helyzetben, miközben megpróbálod magad teljesen ellazítani alul. De ha nagyon száraz a hüvelyed, akkor tényleg nehéz.
Ha nincs fent rendesen (elég mélyen), akkor kényelmetlen, és valóban érzed üléskor, hogy valami nem oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!