Mitől fájhat a hüvelyem vagy a hugycsövem?
Nem tudom megkülönböztetni a fájdalmat.
A dolgok amik okozhatják:
-az elmúlt pár napban szénsavas üdítőket ittam, amitől talán savas lehet a pisim.
-régebben (kb fél éve) e-conlin fertőzésem volt. Ezt antibiotikummal kezelték.
-szex közben véreztem 2 cseppet, de fájdalmat nem éreztem akkor.(nem voltam akkor már szűz)
-idegen helyen voltam pisilni, ami nem a legigényesebb mosdó volt. Kikerülhetetlen volt a pisilés akkor.
Mi problémám lehet? Nem merek anyának szólni, mert a múltkorinál is nagyon szidott. Félek, hogy megint ez következne be.
17l
Azért szid, mert az ő elmondása szerint szégyen az e-colin. Nem sokat tehettem róla.
Azt mondta legközelebb menjek egyedül vagy a barátommal.
Ecoli van a szervezetedben is alapból (meg mindenki máséban) csak akkor tud problémát okozni, ha felborul az egyensúly. Ez viszont nem szégyelnivaló..
Kb ez olyan, mintha azt kellene szégyelned, hogy egy balesetben eltört a karod..
Menj nyugodtan egyedül, lényeg hogy ne bagatelizáld el a dolgot. Az a jó ha ezek ki vannak vizsgálva.
Ha esetleg valami pedig pozitívként jön vissza, akkor érdemes a barátodat is kezelni, nehogy a végén egymásnak adogassátok a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!