Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit kell tenni, ha nem jön ki...

Mit kell tenni, ha nem jön ki a menstruációs kehely?

Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon mélyen be kell nyúlni de ez csak egy tipp mert nekem nem volt még sosem ilyen kelyhem és nem is szeretnék de nem ez most a téma.

Ha ennyire megszorult akkor még nőgyógyászhoz menj el és kiszedi

2021. aug. 9. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg minél jobban benyúlni, csípd össze hogy elengedje a vakumot és húzd ki, ne szorítsd össze a hüvelyed, ne stresszelj rá mert úgy nehézkes lesz. Ha nagyon felcsúszott kezdj el nyomni (mint mikor a nagy dolgot végzed) előrébb fog csúszni és ki tudod halászni.
2021. aug. 9. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nyomni kell, miközben szeded ki. Ne panikolj be és menni fog!
2021. aug. 9. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nem tud elveszni a hüvelyben, feljebb sem tud kúszni a méhedbe vagy ilyesmik, szóval emiatt ne aggódj. Relaxálj (tudom, ilyenkor nehéz), nyúlj fel két ujjal, csípd össze és ki tudod szedni. Ha nyomsz közben, tényleg segít, meg fogod látni hogy lejjebb kerül majd a kehely.

(Egyszer olyan tippet is olvastam, hogy ha kinyitod a szádat közben, akkor az segít ellazulni odalent. Nem tudom, hogy ez vajon tényleg működik-e, de ha nagyon stresszelsz akkor egy próbát megér.)

2021. aug. 10. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!