Bakteriális vaginózis, hüvelygyulladás mitől alakul ki újra meg újra?
A páromat is ki kell kezelni vagy hogy van ez? Visszaadhatja?
A nogyogyasz csak annyit kérdezett hogy neki van e panasza de én nem tudok róla.
Én most úgy érzem megint benne vagyok ebben.
Igen visszaadhatja.
Ha megint visszatért a BV, akkor alkalmazd a gyógyszert, amit a nődoki felírt (gondolom, hüvelytabletta vagy hüvelykúp), és a partnered meg kenje be a péniszét és a környékét Betadine kenőccsel, a bőrt felhúzva a makkon is, naponta kétszer, reggel és este, amíg neked tart a kezelés. Amíg tart a kezelés, ne szexeljetek!
A bakteriális vaginózisnál olyan baktériumok vannak, amelyek férfiaknál nem okoznak panaszt, de tenyésznek a péniszükön.
Sajnos a BV csak receptköteles szerekkel kezelhető, úh el kellene menned az orvoshoz.
Érdemes utána valamilyen hüvelyflóra-helyreállító kúpot használni, hogy helyreálljon az egyensúly, különben ismét beteg leszel. Ugyanis a BV a hüvelyben amúgy is jelen lévő bacik elszaporodása. Ha nincs védelem, mert az antibiotikum kiölte, kiújul.
Férfit nem kell kezelni, de ne szexeljetek míg meg nem gyógyulsz, a helyreállítás ideje alatt pedig óvszerrel érdemes.
Helyreállító kupot is hasznaltam. Megis visszatert :(
Nemntudom akkor mitől, ha a ferfi kizaro ok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!