Más is tapasztaltat menstruációs zavart oltás után?
Figyelt kérdés
Június 26.-án kaptam meg a Pfizer 2. adagját. Július 1-én kellett volna megjönnie, ma 12.-e van de még mindig nem jött meg.
Terhes 100% hogy nem vagyok. Mitől mástól késhet még?
2021. júl. 12. 13:28
1/10 anonim válasza:
Stressztől is lehet könnyen, de akár az oltástól is. Figyeld magad, hogy következő hónapban megjön-e, vagy mennyit késik, elég sok mindentől előfordulhat.
3/10 anonim válasza:
Nekem 2 hónapig egyáltalán nem volt, én Modernát kaptam. Aztán mikor megjött, az elején nagyon erős volt, aztán lassan kezdett helyre állni. Ma már ugyan olyan mint volt, hál' istennek
4/10 anonim válasza:
Moderna után teljesen normálisan, időben megjött.
5/10 anonim válasza:
Nekem is késett mindkét pfizer után. De megjött becsülettel.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Nekem Pfizer után rendesen megjött, de többektől hallottam, hogy valami gond volt.
8/10 anonim válasza:
Astrát kaptam, az oltás utáni első menzeszem jóval erősebb és csodával határos módon fájdalommentes volt. A rá következő havi meg gyennge volt, alig véreztem. Harmadszorra menstruáltam a megszokott módon.
9/10 anonim válasza:
Nekem az első oltás (Pfizer) után egy napot késett (általában két napot szokott csúszni) és alig éreztem belőle valamit. A szokásoshoz képest gyengébb volt, alapjáraton erős a vérzésem, viszont szinte még a hasam sem fájt. A második oltás után egy nappal hamarabb jött meg a menzeszem és ugyanolyan volt, mint máskor, visszaállt a szokásos erősebb vérzésre. Úgy gondolom, nálam egyáltalán nem zavart be az oltás. 19/L
10/10 A kérdező kommentje:
Jelentem, nekem azóta se jött meg😅
2021. júl. 28. 10:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!