Mit csináljak, ha ennyire szűk vagyok?
Figyelt kérdés
Fertőzésem van, de nem tudok felrakni hüvelykúpot, mert nem megy fel. A szex is mindig fájt, de ennyire durva még nem volt.:(2021. júl. 9. 17:42
1/5 anonim válasza:
Próbálj kúp helyett mást használni, de előtte menj el dokihoz, ha nem akarod hogy nagyobb gond legyen.
2/5 anonim válasza:
De hát a kúp kb. fél cm átmérőjű! Nem lehet, hogy csak nem tudod ellazítani az izmokat...??
Kizártnak tartom, hogy egyáltalán szexelni tudj, ha egy félcentis kúp nem megy fel!
3/5 anonim válasza:
Milyen kupot próbálsz? Engem a betadin felmart és ezért nem tudtam felhelyezni.
4/5 anonim válasza:
Feküdj le, próbálj ellazulni, a kúp legyen benedvesítve. Ha másképp nem megy használj síkosítót.
5/5 anonim válasza:
Azért fáj, mert fertőzésed van. Próbáld meg mindenképp feltenni. Fáj, emiatt rá is görcsölsz, de anélkül nem gyógyulsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!