Mit csináljak az ellen hogy ebben a melegben ne izzadjon bele a fenekem a bugyimba?
Tangát hordok és roppant zavaró hogy mire hazaérek folyik rólam a víz és csurom víz a bugyim azon része ami a popsimban van.
Más tapasztalta már?
Ööö.
Nyár van, mindenki izzad...
Leveszed, bedobod a szennyesbe és veszel fel másikat.
Nem sok mindent tudsz ellene tenni.
Tangát hordani eleve nem higiénikus, pontosan ezért ment ki a divatból.
Ha ragaszkodsz hozzá akkor tűrd.
Mikor ment ki a divatból?
Amúgy tényleg nem tudsz vele mit csinálni, a sűrűbb tisztálkodáson és a cserén kívül, de az ebben a nagy melegben amúgy is ajánlott :D
7, sacc per kábé úgy 10 éve csengett le végleg.
Már csak a 40-es, 50-es korosztály hordja leginkább, mert az ő fiatalkorukban tombolt a tangaláz, még a bikinijük is tangás volt.
Olyat sem igazán venne fel egy fiatal, de az idősebbeken a mai napig látni tangás bikinit a strandokon.
Már ciki is, meg már egészségtudatosabbak az emberek.
Gondolom itt senki nem volt lánykoleszban...
Én is, és rajtam kívül még kilenc lány a szobámban simán tangát hordott. És ezek azok, akiket nap mint nap láttam hat éven keresztül, plusz mínusz a folyosókon tangában meg pólóban flangáló csajszikat.
Kevésbé látszik tapadós nadrágban, ruhában meg egyéb ruhadarabok alatt, just saying. Meg mindenki azt vesz fel amit akar.
( De pl én a 40-es, 50es korosztályt nem látom tangában, általában ott megmaradtak inkább a magasderekú gumis bugyik...)
De természetesen biztos nem vagyok elég egészségtudatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!