Mit csináljak hogy megjöjjön egy kicsit hamarabb? Vagy lehet megjön hamarabb is mint kéne?
Pénteken kell megjönnie és szombaton utazunk el 1 hétre. Nem akarok végig menstruálni, jól szeretném magam érezni.
Ebben az évben 27,29,27,25,28 naposak voltak a ciklusaim. Ebből ki lehet számolni?
"Ebben az évben 27,29,27,25,28 naposak voltak a ciklusaim. Ebből ki lehet számolni?"
Nem értem a kérdést. Persze hogy ki lehet számolni. Hát ez alapján számoltad ki hogy várhatóan péntek környékén fog megjönni... Nem?
Egyébként nagy eséllyel nem tudod befolyásolni. Nekem például már hónapok óta minden 4. vasárnap jön me.g. Kereken 28 napos ciklusaim vannak.
Sajnos erre így nem tudsz befolyással lenni...
Azt hogy mikor fog megjönni az befolyásolja, hogy mikor van peteérésed és onnantól fix hogy hány nap múlva jön meg. (egyénenként változik, de egy nőnél mindig ugyanannyi) Tehát azt, hogy 25 vagy 28 napos a ciklusod az dönti el, hogy hányadik napon van peteérésed, ami ha jövőhét szombaton mentek és pénteken kell megjönnie már megtörtént, a dolog már eldőlt, csak még nem tudsz róla...
2# Májusban 29.-én jött meg és onnan számoltam 28 napot és az pont péntek. De nekem 25 és 27 is volt már a ciklusom ezért kérdezem megjöhete hamarabb.
3# Június 11.-én fájt a hasam bal oldalt alul az volt a ciklus 14.napja. Akkor volt peteérésem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!