Mit csináljak már hogy ne legyen folyásom?
Nekem is ilyen gondom van.
Munkahelyen mindig tisztasági betétet rakok be. Ha néha elmarad,még a szagát is szoktam érezni, annyira olyan lesz a bugyi 🤢
1. a párod egy gyökér
2. a folyás viszont normális
Hát ez dúrva. Hány éves vagy? Mert egy FÉRFIT nem zavar ha nedves vagy,sőt,ennek izgatnia kellene. Ez egy folyamat. Neki is jön előváladék,természetes. Ja és természetesen egy gyökér a pasid,illetve gondolom 16 körül lehet maximum.
Most hülyének fogtok nézni,de nekem annó erre a nógyógyászom(folyásra) aztmondta,hogy azért van,mert hozzászoktattam magam a tisztasági betéthez. Nem is értettem,mi az összefüggés:) ma sem.
Aztán eltelt sok év és kb 1 évvel ezelőtt eldöntöttem,hogy nem fogok tisztaságit használni.
Kb 2 hétig volt folyásom még,amit bugyicserével oldottam meg,azóta (kopp kopp)pedig nincs. Peteéréskor igen,de csak a tojcsis nyák és csakis pisilésnél.
Vmit csak tudott az a doki. Már nyugdíjba ment. Lehet h ez is vmi fejben dolog volt.
Ne használj tisztasági betétet.
Mosakodás csak tiszta vízzel. Nem kell öblögetni, intim lemosó stb reklám termékek csak rosszat tesznek. Tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!