Nőgyógyászati probléma okozhat állandó vizelési ingert?
Figyelt kérdés
Folyton olyan érzésem van mintha majd össze pisilném magam, viszont ha elmegyek pisilni alig jön pár csepp mert semmi nincs már a hólyagomban. Egésznap ilyen érzésem van, független attól valójábna mennyire kell pisilnem és mennyit ittam aznap.
Urológus látott, terhesség kizárt. Nem tudom érdemes lenne-e nőgyógyászhoz mennem, de ez az állapot tarthatatlan.
2021. jún. 29. 07:03
2/3 anonim válasza:
Próbáltál esetleg tőzegáfonya teát/kapszulát?
3/3 A kérdező kommentje:
Csipkebogyóteát ittam sokat, meg gyógyszertárban vettem gyógynövény alapú tablettákat direkt ilyen esetre. Antibiotikumot is kaptam a háziorvosomtól, de semmi változás. Az urológus annyit tudott mondani, hogy nem talált elváltozást, sanszos hogy a stressz okozza (pont vizsgák előtt álltam) de már 2 hete ennek a stresszes időszaknak és semmit nem javult, sőt mintha még rosszabb is lenne.
2021. jún. 29. 10:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!