Már napok óta görcsöl a hasam, még sem jön meg a menstruációm. Miért?
Figyelt kérdés
Napok óta érzem a tüneteket. Már szerdán meg kellett volna jönnie, de még mindig nem jött. Élek nemi életet, de a terhesség szerintem kizárható, mert megfelelően védekezünk. Miért késhet?2021. jún. 26. 09:27
1/6 anonim válasza:
Hogy védekeztek? Nincs 100%-os megoldás. Vegyél egy tesztet.
2/6 A kérdező kommentje:
Kotonnal védekezünk, tehát szembetűnő lenne, ha egy kis sperma is belémfolyna.
2021. jún. 26. 09:37
3/6 anonim válasza:
Nekem van, hogy előtte 3-4 nappal is görcsölt, ameddig be nem állt rendesen.
Amúgy tényleg vegyél egy tesztet ha parázol. Csak jobb megnyugodni, mint végig idegeskedni az egész hónapot, nem?
Emellett simán lehet, hogy kimarad, mert elkezdtél sportolni, kevesebbet vagy többet iszol/eszel.
Az is lehet, hogy valami gebasz van, amivel jó lenne orvoshoz menni.
Nem látunk a testedbe, de ha nem jön meg akkor jó lenne elmenned egy dokihoz.
És valóban nincs 100%-os megoldás.
4/6 anonim válasza:
Ja és simán lehet idegességtől, vizsgától is.
5/6 anonim válasza:
Oltást kaptál? Azt mondják attól is késhet.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem kaptam oltást, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Hála istennek egy fél órája megjött :D
2021. jún. 26. 11:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!