Olyan erzesem van,hogy pisiles utan soha nem ürül ki a holyagom,mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 10:37
11/16 A kérdező kommentje:
Ha urologia es nogyogyasz rendben akkor lehet hogy hiperaktiv hugyholyag szindroma?
2021. jún. 24. 09:44
12/16 anonim válasza:
Nem, Kérdező. Az előbb beszéltük meg, hogy ez a szorongás. Hidd el, hogy az éezelmek nagyon nagy hatással vannak a testünkre is. Sokkal több érzelmi alapú betegségünk van, mint gondolnánk, csak mivel a testünkben érezzük, így tévesen azt próbáljuk meg maximálisan meggyógyítani. De ha lelkileg nem oké az ember, akkor sose múlnak el a testi gondjai.
Terapeutához fordulj, vele tudsz dolgozni a szorongáson és hidd el, elfog múlni ez a dolog.
13/16 anonim válasza:
Nálam ez candidás tünet volt. Az már önmagában külön háború volt, mire valamelyik labor VALÓBAN megcsinálta a tesztet, a kezelése meg mindenképpen rutinos orvost igényelt, és hosszú időt.
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt hogy erted hogy haboru volt mire megcsinálta egy labor?En elmentem a nogyogyaszomhoz ,levett kenetet,mindent megnezett,de tenyleg mindent,gyulladas candida!Semmi!Akkor nalad ez miben volt más?
2021. jún. 24. 11:33
15/16 A kérdező kommentje:
Egyebkent biztos hogy a szorongas is benne van,de azert tutira akarok menni,hogy nincs e candida gyulladas
2021. jún. 24. 11:34
16/16 Meton válasza:
A vizelet biztosan kiürül. Én egyszer katétert kaptam, de hiába jött le rajta minden csepp vizelet, mégis folyamatos vizelési ingerem volt. Nekem ezt a katéter okozta, de lehet vesekő, húgykő, fertőzés, vagy sérülés a húgyhólyagban. Az biztos, hogy gond van vele, amivel foglalkozni kell. A helyzet viszont az, hogy a röntgen sem mutat ki mindent. A fertőzés esetleg látszik a vizeletből. Mondjuk a szagából is esetleg. Sok vizet kell inni, az általában mindig jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!