Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Olyan erzesem van,hogy pisiles...

Olyan erzesem van,hogy pisiles utan soha nem ürül ki a holyagom,mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 10:37
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Ejszaka a legrosszabb,mar aludni sem tudok.Miota van parkapcsolatom es gyakran jarok strandra,rosszabb a helyzet...napkozben még birható,de ejjel...nem csip nem

ég,csak soha nem tud teljesen kiürülni...keves jön es akadozva...nőgyogyasz vagy urologus?

2021. jún. 22. 10:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Urológus.
2021. jún. 22. 11:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Amugy latatlanban mioma is okozhat ilyet, ha abba az iranyba no.
2021. jún. 22. 14:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
De nogyogyasznal huvelyi ultrahangon azt latni. Marmint, hogy van-e miomad.
2021. jún. 22. 14:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Húgyúti fertőzés/gyulladás állhat a háttérben. Szerintem menj el a háziorvoshoz elsőnek. Ott tudnak végezni pisi tesztet. Megállapítják, hogy van-e benne genny, vér, váladék, akármi. És onnan majd tovább küldenek ahova kell.
2021. jún. 22. 14:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem elég gyökér a háziorvosom, ő egy ilyen esetben ha nem lát gennyet a vizeletben, hazaküld és azt mondja semmi bajom, majd elmúlik. Szóval én inkább egy rosszabb pillanatomban (strand után pl.) elmennék az urulógia ügyeletre, mivel ügyelet, nem kell beutalót kérni. Ha ott nem derül ki semmi, akkor meg nőgyógyász, ahova egyébként sem árt rendszeresen menni. Egyébként most, hogy mondta a 3-as, nekem van egy növekvő miómám, és egyre gyakrabban is érzek ilyesmit.
2021. jún. 23. 09:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Urológus, de a tökmagolajnak jótékony hatása van...
2021. jún. 23. 10:53
 8/16 A kérdező kommentje:
Voltam nődokinál.minden ok.Haziorvos:vizelet:minden ok.Most megvettem az Urostemol Feminát es napi 3 szemet szedek.Valaki ismeri ezt a növenyi gyogyszert?Segit?Eléggé rosszul vagyok tőle....
2021. jún. 23. 19:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Nálam a szorongás egyik nyulványa ez, hogy állandóan azt érzem, hogy pisilnem kell. Ha tényleg kell és jön, akkor kevéske, akadozva. Maradnom kell még ültömben, mert 2-3 perc múlva újra érzem.
2021. jún. 23. 21:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó nalam is biztos az az ok.Szorongas.
2021. jún. 23. 21:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!