Ha Policisztás PCOS -e van egy lánynak akkor tényleg nem számít ha nem védekezik sehogy? Barátnőmtől hallottam ezt. Mellőzhetem az óvszert?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek másfél éve mondta a nőgyógyásza, hogy van petefészekcisztája.
Aztán azóta volt hogy nem védekeztek illetve szétment az óvszer, és így sem lett semmi belőle semmi. Ez az egész odáig jutott végül hogy már egy éve egyáltalán nem védekeznek sehogy a barátjával akit már egyszer meg is csalt az egyik haverral, és azzal se védekezett, mégse lett semmi belőle, pedig nem cigiznek, nem drogoznak, nem isznak.
Szerintetek? Hülyeség?
2021. jún. 19. 20:41
11/12 anonim válasza:
Kérdező, ez pont olyan, mintha azt mondanád, hogy az autóbalesetek létezése csak legenda, hiszen te többször is ültél már autóban, és sosem törtétek össze.
Attól még előfordul. Senkinek nem ez a célja, de sajnos igenis megtörténik néha.
12/12 anonim válasza:
Senki nem kérdőjelezte meg a barátnőd tapasztalatát, annyit írtam, hogy régen volt egy ilyen hiedelem, hogy a PCOS "véd" a teherbeeséstől, csakhogy ez már annyiszor megcáfolódott, hogy ma már csak egy régi legenda! Tehát ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz erre kitalált módszerekkel! (#9 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!