Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 185cm magasság az jónak számít?
Figyelt kérdés
Ez már benne van a magas kategóriában?2021. máj. 17. 13:00
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 18f
2021. máj. 17. 13:00
2/9 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem nagyon tetszenek a magas fiúk. :)
3/9 anonim válasza:
s a 196 cm? mármint testmagasság - jé és férfi ;)
4/9 anonim válasza:
Ha zsiráfgondozó szeretnél lenni az állatkertben, akkor tökéletes.
Párkapcsolatban a nő magasságától függ.
Olyan lányt keress, akinek nem kell lift ahhoz, hogy megcsókoljon, vagy nem kell sámlira állnia, hogy leszopjon!
5/9 anonim válasza:
#4 ez a zsiráfgondozós szöveg az, amit az összes magas ember a legjobban utál. És például egy nőnek nem fog gondot okozni, ha a párja akár 20-25 centivel magasabb nála.
6/9 anonim válasza:
De igen fog. A legtöbb nő nem szereti kitörni a nyakát
7/9 anonim válasza:
Hova? Mihez viszonyítva? Vadászpilótának túl magas, profi kosarasnak alacsony.
Mint ahogy egy 150 cm-es lányhoz képest nagyon magas, egy 180 cm-es mellett meg alig nagyobb.
8/9 anonim válasza:
Hű, én csak álmodni merek ilyen magasságról. Bárcsak én is ekkorára nőttem volna...!
175 cm, 21F
9/9 anonim válasza:
#8 Most jöjjek az én 165 centimmel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!