Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Számít a kor? Nem tudom mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a kor? Nem tudom mit tegyek..

Figyelt kérdés
Van egy tőlem 7 évvel idősebb fiu, 2 éve ismerem, nagyon nagyon szerelmes vagyok belé, ő egyáltalán nem sejti. 16 vagyok ő pedig 23...annyira nagyon kedves, nem olyan mint a többi fiú, jól el lehet vele "hülyéskedni". Szerintetek lehet ebből valami? Számít a kor?

2021. ápr. 14. 22:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
nem számít, én bevallanám neki érzéseimet
2021. ápr. 14. 22:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez adott egy kis önbizalmat. Szerintem megteszem..
2021. ápr. 14. 22:21
 3/14 anonim ***** válasza:
47%

nem akarlak elkeseríteni, de igen is számít a kor :/

te még most kezdted nem olyan rég a gimit, ő már egyetemen túl is van, dolgozik. Nem mondom, hogy nem működhet, de sok munkát és energiát igényel majd, többet, mint egy normál kapcsolat.

2021. ápr. 14. 22:33
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Nem a kor számít, hanem a kor okozta különbségek.

De ez nem 7 évnél fog markáns különbségeket okozni.

2021. ápr. 14. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Számít a kor... ha mondjuk 40 évről van szó. De ti egy korosztály vagytok, szóval... hajrá!
2021. ápr. 14. 22:40
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

Egyénfüggő. Valakinek számít, valakinek nem. Valakinek kevésbé, valakinek jobban. De ha meg sem próbálod, akkro soha nem tudod meg, hogy ő hogyan áll ehhez.

Halkan jegyzem meg, hogy csak mostanság divat pár évből ekkora majrét csinálni. Szüleink, és nagyszüleink idejében teljesen megszokott volt 5-10 év korkülönbség.

2021. ápr. 14. 22:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor 24 éves voltam, sokat paráztam, hogy összejöjjek-e egy 16 éves lánnyal. Végül összejöttem vele. Ő egy nap járás után dobott, mondván: túl fiatal vagyok neki. Aztán összejött egy 39 éves pasassal, akivel 10 évig együtt voltak. Hát... neki számított a kor, csak épp nem olyan értelemben, mint ahogy te kérdezed. :D Az egyéb következtetéseket meg vond le!
2021. ápr. 14. 22:45
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
barátommal pont igy jottunk ossze.. 3 eve egyutt vagyunk, o 26, en 19. siman működhet. ha nem mukodik, az 80%ban nem a kor miatt van😄
2021. ápr. 14. 23:24
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
csak annyira figyelj hogy ne használjon ki. van ilyen is..
2021. ápr. 14. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:
43%

Nem számít a kor ha nem 20 évről beszélünk.És ha szeretitek egymást.

Drukkolok!❤

2021. ápr. 14. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!