Mit csináljak ha 5 hónapja nem menstruálok?
Kb fél éven keresztül 1300 kalóriát ettem és nagyon sokat sportoltam és szerintem emiatt nincs menstruációm már 5 hónapja
Olvastam valahol hogy ha abbahagyom az edzést és 2500 kalória körül eszek akkor újra menstruálhatnék, szerintetek ez igaz?
(Nőgyógyásznál voltam, elvileg minden rendben van)
#2 És akkor mit sportolhatnék és heti hányszor?
(Futni szoktam, hiit edzést és súlyzós edzéseket szoktam még csinálni, de ezek elég nagy intenzitású sportok szerintem)
6# Én heti 3 súlyzós/HIIT edzést mondanék és heti 2 futást.
Jó lenne tudni, hogy eddig mennyit sportoltál, milyen magas vagy és hány kg. Így nagyjából ki lehetne számolni, hogy mennyi kalóriára van szükséged, hogy a sportolás mellett is kalóriatöbbletben legyél.
(A sport abbahagyását nem javaslom. Elzsírosodás és izomtömeg vesztés lenne a vége. Ha kalóriatöbbletben vagy és edzel is mellé, akkor igaz hogy valamennyi zsír feljön, de mellette formásodni is fogsz.)
Hát volt olyan hogy heti 7x edzettem de akkor kezdődött ez a probléma szóval gondoltam visszább veszek és mostanában heti 5x edzek 2 órát
167 cm és 72 kg vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!