Tegnap este törölközésnél, Isten tudja hogyan egy , körömdarab a törölközőről beleszúródott a mellbimbómba. Ki tudtam húzni, de azóta is fáj,és érzékeny. Mit tegyek,hogy elmúljon a fájdalom? Nem tudom,hogy merre forduljak vele, ha kell egyáltalán?
A mellbimbó borzasztóan érzékeny tud lenni.
Várj egy kicsit, pár napon belül el fog múlni magától a fájdalom. Esetleg, nagyon-nagyon óvatosan lefertőtlenítheted, hátha akkor gyorsabban gyógyul. Gyógyszertárban biztos tudnak adni valamit, amit ilyen érzékeny területre is lehet használni.
1-es vagyok: velem is hasonló történt,csak én öltözködés közben belekaptam véletlenül. Rettenetesen fájt 2-3 napig, de nem lett semmi baj belőle.
Ha nagyon aggódsz, vagy furcsát látsz rajta, akkor mindenképpen kérdezd meg a patikában, hogy kell-e rá valami.
Bajod talán nem lesz tőle, sokan még piercinget is hordanak ott, és nem lesz bajuk tőle. De attól még fájhat, ez reális is.
Nem irigyellek, az fix! Nekem messze a legerősebb erogén zónáim és az önkielégítésem fő eszköze (enélkül már nem is megy), és nagyon-nagyon kellemes. Ha fájna, akkor tuti nem lenne az. Vigyázok is erre, nehogy gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!