Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem voltam a hétvégén vécén,...

Nem voltam a hétvégén vécén, aggódom hogy lehet baj? Többi a leírásban. (22/N)

Figyelt kérdés

Párommal hosszú hétvégén eljöttünk wellnessezni, péntek reggeltől hétfőig. Nem tudtam mai délutánig nagyvécézni, legutóbb csütörtök este voltam még otthon.

Ma pont medencéztünk párommal mikor el kellett mennem a mosdóba és eléggé szeles voltam. Ettem ebédre valamit ami beindította a dolgokat. Elég nehéz szülés volt, ott a lenti vécében csak papírral tudtam törölni de nem volt semmi vérzés. Visszamentem a vizbe, viszont fáj a fenekem és a hasam továbbra is görcsöl picikét.

Elkezdem aggódni hogy valami komolyabb bajom történhet e. Mit gondoltok?

2021. máj. 23. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne? Semmi.
2021. máj. 23. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
8%

Minden nap kell kullantani. Nagyon egészségtelen dolog visszatartani, miért csinálsz ilyet? :( Ha nem jön össze egy nap, adj magadnak beöntést, vagy toljál be egy kúpot. (Gondolom a párod úgyis megjáratja az ánuszodban is a farkát, ahogy manapság kötelező a heteróknál, szóval nem kell finnyásnak lenni.)

Ha nincs víz a klotyóban, akkor se törölj szárazzal, hanem vigyél magaddal egy palack vizet, vagy legalább folyasd rá a nyáladat a vécépapírra, és hoppá, máris ott a nedves törlőkendő.

"Elkezdem aggódni hogy valami komolyabb bajom történhet e"

Igen, kitartó kemény munkával el tudod érni, hogy valaki komolyabb bajod is történjen, de minek? Inkább előzd meg.

2021. máj. 23. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

2!

Bemásolnád ide azt a részt, ahol a kérdező leírja, hogy visszatartotta a székelést? :)

2021. máj. 23. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tartottam vissza semmit.
2021. máj. 23. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

Utazásnál érdemes magunkkal vinni valamilyen kúpot (semmiképp nem szájon át beszedős hashajtót, mert az kiszámíthatatlan), mert alapból gyakrabb olyankor a szorulás.

Én a glicerines kúpot szoktam használni.

Másik meg hogy ha a rostos kajákra nem is feltétlen figyelünk egy svédasztalos vacsinál, érdemes azért a folyadékbevitelre figyelni, tehát a 2L legyen meg ilyenkor is.

Azt mondod nehéz szülés volt, szóval esetleg kicsit kisebesedhetett. Nekem erre a Neogranormon vékonyan kenve nagyonb bevált!

Viszont ha van vérzés vagy később lesz, akkor tükörrel nézd meg, látsz-e aranyeret vagy repedést, és annak függvényében kezeld. Aranyérre számos készítmény van a patikában, kúpok,kenőcsök...repedésre kamillás-körömvirágos ülőfürdő, minden wc után csak mosakodás és nem törlés, Neogranormon...

2021. máj. 23. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
2, nem minden nap, nekem van, hogy 4 napig nem wczek.
2021. máj. 23. 19:36
 7/8 anonim válasza:
Próbálj figyelni az étkezésedre , egyél sok rostot, gyümölcsöt, zöldséget.
2021. máj. 28. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:

"nekem van, hogy 4 napig nem wczek."

Nem undorodsz ilyenkor magadtól, hogy fel vagy töltve négynapi ürülékkel és így mászkálsz? Egyébként meg hogy fér el benned annyi adag sz@r? Dagadt vagy?

2021. máj. 29. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!