Spirál felrakása mennyire jár fájdalommal? Tudok utána autóval hazavezetni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 10:29
1/4 anonim válasza:
nekem azt mondták bkv, vagy kísérő
2/4 anonim válasza:
Én nem tudtam volna hazavezetni, de még bkvzni sem. 3 órán át ájulás határán voltam utána, közben görcsölt az alhasam..
Mondjuk nálam anatómiailag nehéz művelet volt, nem sok ilyen rémtörténetet hallani.
3/4 anonim válasza:
Normál esetben nem sokkal rosszabb, mint egy rákszűrés. De ha a ritka kivetelbe tartozol, akkor komolyabb rosszullét is elképzelhető. Nem javasolt a vezetés
4/4 anonim válasza:
Mikor odaértem jutott eszembe h elfelejtettem bevenni az orvos által javasolt fájdalomcsillapítót, ezért kicsit aggódtam. Egyébként inkább csak kellemetlen volt kicsit, és kb semmi görcsöt nem okozott pár nap után sem. Simán hazavezettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!