Here visszér tágulat (varicocele) műtét előtt állok. Olyan írjon aki már átélt ilyet. Milyen a műtét? Mennyi ideig tartott a gyógyulás? Fájdalommal jár e? Mekkora spermaszám emelkedés hozott (mennyi volt előtte és utána)?
A férjemet több,mint két éve műtötték ezzel. Rutin műtét, még csak nem is altatták, csak bódították! Egyik nap bement, megműtötték, másnap már jöhetett haza. Nem viselte meg!
A spermaszámot nem tudom, nem nézettük. Viszont most, rá két évre, elsőre terhes lettem!
Ja és egy tipp. Ha nem borotválod lent magad, akkor is tedd meg otthon. A párom szokta, csak éppen akkor már rég volt leborotválva és egy vele egykorú srác borotválta szárazon. Gondolhatod milyen felemelő érzés lehetett!:))
Semmi extra.
Reggel bemész az Urulógiára, ott alá kell írni néhány papírt, és adnak valami nyugtató tablettát. Bevisznek a műtőbe egy hordággyal, ott elaltatnak (nem fáj). A kórteremben ébredsz, elég fura állapotban (én például kettőt láttam mindenből, meg nem tudtam hol vagyok:D). Innod kell folyamatosan egyre többet, elsőnek 1-2 kortyot, másodiknak 3-4 kortyot. Ha nincs hányingered ehetsz, ihatsz akármennyit. Az este nem olyan vészes. Reggel lesz 1 vizit, amiben megmondják, hogy mehetsz-e haza vagy sem.
Meg persze tudnod kell járni.
Ennyi lenne, bocs tudom, hogy bénán fogalmazok :D
második vagyok.
a műtét után, 1 hónap múlva már úsztam.
Engem fél éve műtöttek, de a mérete nem nyerte vissza az állapotát, és érzékeny kicsit. Az orvos nem mondta, hogy baj lenne vele, de nem értem miért nem javult meg.. :S
Igaz, cukorbeteg is vagyok, de ez nem tudom mit változtat rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!