Ha megjön, szerintetek melyik a jobb?
1. Érzed ha megjön, fáj is de nem halálosan.
2. Nem érzel semmit, meglepetésszerűen jön.
Ha csak ez a 2 opció létezik, te melyiket választanád? (Tisztában vagyok vele, hogy nem csak ez a 2 verzió létezik, de most ez érdekelne engem, ki mit választana?)
Ez egy elméleti kérdés. :)
Ha választhatnál, melyik lenne?
Nekem a 2. verzió van.
1-est választanám.
Nekem volt mind a kettő, szintén egyetértek az előzővel hogy az első jobb. 12-13 évesen volt, hogy ültem órán, teljesen átáztam és persze nem is éreztem semmit. Hiába volt nálam tampon, ha azt se tudtam, hogy megjön.
Mostanság sokkal jobban “örülök” ha kicsit érzem, felkészülhetek és nem történik ilyen baleset.
sztem a 2. hála a jó égnek már vagy 3 éve totál nem érzek fájdalmakat. se az elején se alatta stb.
korábban állandó fájdalmaim voltak, valami borzalmas volt. volt h tápénzre kellett mennem, volt h a főnök küldött haza csak ez miattt, mert látszott h mennyire szenvedek. pedig próbáltam elrejteni stb.
végre nem fáj s dolgozhatok, sportolhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!