Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs storyaitok?

Menstruációs storyaitok?

Figyelt kérdés
kezdem én: nekem 11 évesen jött meg először. mivel én a mamámnál lakok azért nagyon fura volt amikor elmondtam neki , egyszer csak mentem a wc-re és láttam hogy véres a bugyim gyorsan írtam a barátnőmmnek, hogy mit csináljak. azt mondta hogy mondjam el és megfogadtam a tanácsát gyorsan odahívtam a mamámat és nagyon csodálkozott hogy 11 évesen jött meg és mivel a mamám elég idős volt nem volt itthon betét és vécépapírt használtam aztán másnap a neném vett nekem betétet mert a mamám nem tudott boltba járkálni. Aztán több napig vécépapírt használtam és egyik nap mondtam a barátnőmmnek és ő elmondta az anyukájának és segített hogy hogy kell betenni a betétet .Csak az volt a baj hogy itthon ugye 10 db betét volt és nem mertem használni mert tudtam ha elfogyóik akkor újat kell venni csak nem mertem kérni és ezen aggódtam és nagyon sokáig vécépapírt használtam 😂 igy visszaemlékezve nagyon vicces volt . és kb. ez ment egy évig (nem tudom már mit csináltam az egy év alatt ) és egy év után kezdtem saját pénzből saját magamnak venni betétet.
2021. máj. 24. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
Persze, wc-papírt... ne nézz már hülyének minket.
2021. máj. 25. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
1. Pedig ez hihető. Hasonló sztorim nekem is van. Mamámnál voltam nyaralni, és pont akkor jött meg, de nekem nem volt pénzem, hogy betétet vegyek, mamámtól meg szégyelltem kérni. A vattát gyűlöltem, mindenhova odaragad, így maradt a WC-papír. Elég sok réteget tettem, és még én is meglepődtem, hogy mennyire jól beválik.
2021. jún. 11. 01:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a wc papírt a betétre tetten rá, ha már cserélni lellett, de épp nem volt nálam tiszta betét :D
2021. jún. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!