Nos megkaptam az első oltásom (Astra zeneca) 2 hete. Most megjött 1 nap csúszással a menzeszem . 3.napon vagyok de kb olyan mintha az 5. Napon lennék. Alig vérzek. Mar bocsánat, hogy így írom. Az első nap is nagyon gyenge volt a megszokotthoz kepest. Ez vajon lehet az oltás miatt? Más tapasztalt hasonlót?
Elvileg amúgy általában hamarabb szokott megjönni erősebb vérzéssel. Viszont lehet nálad fordítva van, alapból bárhogyan felboríthatja a ciklust, szerintem normális de azért kiváncsi vagyok mások mit irnak :D
2021. máj. 24. 07:40
3/18 anonim válasza:
Én hétfőn kaptam az oltásom és már 2 napja meg kellett volna jönnie, de semmi, pedig várom, mint a messiást. Illetve amikor covidos voltam nekem a betegség 3. napján jött meg és az első 2 nap ugyanúgy véreztem, viszont utána màr csak nagyon gyengén és eltartott 8 napig... Nekem azt mondták, hogy ezt is a covid okozhatta.
2021. máj. 24. 08:08
4/18 anonim válasza:
Igen, ez az oltástól van. Nekem 2 hetet késett utána.
2021. máj. 24. 08:27
5/18 anonim válasza:
Komolyan várom, hogy levezessétek, mi köze a kettőnek egymáshoz. Hajrá.
2021. máj. 24. 08:32
6/18 anonim válasza:
#5 jaj fogadjunk férfi vagy és próbálsz okoskodni...a nők ismerik a ciklusukat és ha egyszer csak pont oltás után sokaknál felborul, az szerinted véletlen? Nekem az összes oltott barátnőmnek 1 héttel előbb jött meg(nekem meg mint írtam, 2 hetet késett). Szerinted ez véletlen? Az egyik oltásos csoportban is nagyon sok nő erről számolt be, olyan is van, aki már 1 éve nem menstruál a kora miatt, erre oltás után megint megjött neki. A covid fertőzés is okoz egyébként ilyet. Az okát szerintem egyelőre nem tudják, de tessék:
Nő vagyok, csak tanultam elég sok anatómiát meg élettant.
2021. máj. 24. 08:46
8/18 anonim válasza:
#7 hát figyu, nekem utoljára tinikoromban késett ennyit a mensim, annak 10 éve. Szóval mi más okozhatta volna. A barátnőim meg ráadásul fogamzásgátlót szednek és még úgy is felborult a ciklusuk, na azt mivel magyarázod?
2021. máj. 24. 08:53
9/18 anonim válasza:
8, neked.
A nők 99%-a nem robot.
2021. máj. 24. 09:00
10/18 anonim válasza:
#9 nyilván nem, de fogamzásgátló mellett nem szokott 1 hét csúszás előfordulni😅És ha mindannyiuknál pont oltás után fordult elő, az kicsit furcsa, hogy véletlen legyen. De az oltásfanatikusok úgyis kimagyarázzák, hogy semmi köze hozzá, nyilván te jobban ismered mások testét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!