Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyre több szenvedés menstruác...

Egyre több szenvedés menstruáció előtt 39 évesen?

Figyelt kérdés

Régen nem voltak pms tüneteim.

Fiatal koromban nagyon görcsöltem ha megjött, később egyre jobb lett.

Szülések óta érzem a peteérést, egyre többször érzek szurkálást az alhasamban. Ahogy közeledik a menstruáció is egyre többször fáj a hasam. Mielőtt megjön, napokig a fejem is fáj.

Más is van így? Normális ez? Mit tegyek, hogy jobb legyen?

2021. máj. 22. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál? Volt uh?
2021. máj. 22. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Ez folyamatosan változhat, és lehet, hogy normális. Minden esetre nézesd meg magad nőgyógyásszal, mert lehet szervi oka.
2021. máj. 22. 16:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, lassan esedékes nőgyógyászhoz menni, augusztusban voltam.

Akkor volt uh, rákszűrés, rendben talált mindent.

2021. máj. 22. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Nekem menstruációs görcs volt mindig is a vezető tünetem, annyiban változott ez az idő múlásával, hogy megjelent mellé egy jelenség, hogy az előtte lévő 1-2 napban a szokásos optimizmusom elhagy és kissé borúlátó, rosszkedvű és ingerlékeny leszek. Ez úgy egy éve tart, de szenvedésnek nem nevezném, mert amikor észreveszem, hogy ilyen vagyok és ránézek a naptárra, látom hogy jön az "idő", akkor egyszerűen gyököt vonok ezekből az érzésekből és tudom, hogy elmúlnak.
2021. máj. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!