Egyre több szenvedés menstruáció előtt 39 évesen?
Figyelt kérdés
Régen nem voltak pms tüneteim.
Fiatal koromban nagyon görcsöltem ha megjött, később egyre jobb lett.
Szülések óta érzem a peteérést, egyre többször érzek szurkálást az alhasamban. Ahogy közeledik a menstruáció is egyre többször fáj a hasam. Mielőtt megjön, napokig a fejem is fáj.
Más is van így? Normális ez? Mit tegyek, hogy jobb legyen?
2021. máj. 22. 16:12
2/4 anonim válasza:
Ez folyamatosan változhat, és lehet, hogy normális. Minden esetre nézesd meg magad nőgyógyásszal, mert lehet szervi oka.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, lassan esedékes nőgyógyászhoz menni, augusztusban voltam.
Akkor volt uh, rákszűrés, rendben talált mindent.
2021. máj. 22. 16:43
4/4 anonim válasza:
Nekem menstruációs görcs volt mindig is a vezető tünetem, annyiban változott ez az idő múlásával, hogy megjelent mellé egy jelenség, hogy az előtte lévő 1-2 napban a szokásos optimizmusom elhagy és kissé borúlátó, rosszkedvű és ingerlékeny leszek. Ez úgy egy éve tart, de szenvedésnek nem nevezném, mert amikor észreveszem, hogy ilyen vagyok és ránézek a naptárra, látom hogy jön az "idő", akkor egyszerűen gyököt vonok ezekből az érzésekből és tudom, hogy elmúlnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!