Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen tampont ajánlotok...

Milyen tampont ajánlotok éjszakára?

Figyelt kérdés

Eddig betéttel aludtam, de most jön a nyár, és le szeretném cserélni tamponra mert a betét nagyon melegít.

Napközben mini tampont használok, nagyon erős napokon esetleg normált.

Milyen típusú tampont használjak éjszakára úgy hogy ne ázzak át?

2021. máj. 16. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem okoz gondot a méret, akkor a legnagyobb ob!
2021. máj. 16. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
11%

Tampont csak akkor használj éjszakára ha 8 órán belül tudod cserélni.

De én is a nagyobb méretet ajánlom ha éjszaka nagyobb mennyiségű a vérzésed.

2021. máj. 16. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
en ugyanazt hasznalom, amit napkozben is. tehat ha erosebb napokon normallal elvagy, az mehet ejszakara is, ha nappal eleg a mini, ejjelre is eleg lesz szerintem. de ezt neked kell kitapasztalni, nalam pl. elso nap kivetelevel ejszaka nem eros a verzesem egyaltalan.
2021. máj. 16. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

#2: Ez valahol orvosi ajánlás???? A 8 óra...?

kb. 30 évig használtam éjszakára OB-t, de soha nem mértem az időt....

2021. máj. 16. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
#4 igen a tampon 8 óráig maradhat bent, attól hogy neked nem lett tőle semmi bajod még másnak okozhat fertőzést vagy TSS-t. Logikusan bele gondolva nem higiénikus ha sokáig bent marad.
2021. máj. 16. 13:59
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
#4: mondjuk ha 30 ev alatt egyszer is elolvastad volna a tampon tajekoztatojat, abban is vilagosan benne van. nyilvan ha egyszer bentmarad 9 orara, nem halsz bele, de a fertozesvezsely miatt ajanlott erre odafigyelni.
2021. máj. 16. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
97%
O.b. Pro Comfort Normal Night. Picit bagyobb mint a normál, direkt éjjelre van.
2021. máj. 16. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
nem ajánlom éjjelre a tampont nem tartom egészségesnek.én dupla betétbe alszok egymásra elcsúsztatva teszem be így nem ázok át.tudom nem kényelmes de biztonságos.
2021. máj. 16. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nappal nem de ejszaka intim tölcsért, kelyhet használok és olyan nyugodt érzés hogy biztosan nem lesz baleset.

Nappal nem jó amit vettem, ülve főleg, de most nem kiserletezek másikkal.

2021. máj. 17. 00:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Ami megfelelő.

Nekem éjszakára a legkisebb bőven elég, és azt is "félig telten" húzom ki ébredés után (nappal meg a legnagyobb is max 3 órát bír).

Én is tamponnal alszom, mert a betét sokszor elmozdul (bármennyire normálisan teszem fel és bármilyen hosszút, akkor is összevérzek mindent), nyáron beleizzad a seggem... :D

Arra figyelj, hogy 8 óránál tovább ne legyen benn. Ha többet alszol, akkor állíts ébresztőt és cserélj.

2021. máj. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!