Éjszakára használhatok super tampont?
Figyelt kérdés
Nagyon erős éjjel a vérzésem és mindig átázok. Nap közben mini vagy normál tampont szoktam használni. Éjjelre felrakhatok supert? 13/L (természetesen még szűz vagyok)2017. nov. 16. 22:10
1/7 anonim válasza:
Igen,de ügyelj rá,hogy semmiképp se maradjon bent 8 óránál többet.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!😊
2017. nov. 16. 22:15
3/7 anonim válasza:
ha fel tudod rakni gond nélkül, akkor nyogodtan. Én vagy 20 éve tampont használok éjjelre, és bizony nem állítok ébresztőt, hogy jajj, cserélni kell. ha 6 órát alszok, akkor annyit van bent, ha 12-t, akkor annyit.
4/7 anonim válasza:
#3 Én is ugyanígy vagyok vele mint te,én is kb.annyi ideje használom,de hivatalosan nem szabadna 8 óránál tovább bent hagyni,csak azért írtam.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha szűz vagy, akkor a super túl nagy. Ha felrakni fel is tudod, szerintem az eltávolítással bajok lesznek. Elég nagy ha kitágul.
Szerintem inkabb tegyél be egy normált, és egy betétet.
Éjszakára egyébként nem egészséges a tampon, mivel ott bent órákig pang a vér.
6/7 anonim válasza:
5 tudod nappal is órákig bent van a vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!