Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet tőle valami bajom, ha...

Lehet tőle valami bajom, ha egyszer tampont rakok be éjszakára?

Figyelt kérdés

Most vettem észre, hogy megjött. Nem vagyok otthon és nem megoldható, hogy ma boltba menjek. Nincs nálam betét, csak tampon, meg tisztasági betét, de az simán átázna.

Éjszakara mindig betétet szoktam berakni, és tudom, hogy a tampont nem jó sokáig bent hagyni (így 8 órát lenne bent), de ha egyszer ez megtörténik, akkor lesz tőle valami bajom?

2020. júl. 31. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem lett tőle semmi bajom. 1 éjszakát szoktam használni, amikor erősebb, igaz én csak 6 órákat alszom. De volt, hogy nappal hagytam bent 5-6 órára, akkor sem történt baj.
2020. júl. 31. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért lenne? Semmi bajod sem lesz töle, én 40 éven keresztül használtam éjjelre is (meg nappalra is) tampont és semmi bajom sem lett töle.

Másrészt a tampont eleve nem jó túl gyakran cserélni, ha nem szíva meg magát teljesen, akkor kivételkor feldörzsöli a hüvelyfalat és könnyebben kapsz fertözést!

2020. júl. 31. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
30 éve használok tampont éjjel-nappal. Sosem volt semmi bajom. Mielőtt elaludnék frisset teszek be, és mikor felkelek kiveszem.
2020. júl. 31. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!