Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kőkemény széklet menstruáció...

Kőkemény széklet menstruáció alatt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most voltam vécén, az elmúlt 4 napban nem kellett kakilnom. De nagyon nagy kínok árán tudtam csak megszülni egy kis adagot, érzem hogy bőven van még bennem de nem tudom kinyomni, tulzottan erolkodni nem akarok. SOS fontos lenne egy tuti tipp, nagyon fáj a hasam, fel vagyok puffadva, sokat pukizom és nem vagyok jól, kérlek segítsetek ha tudtok. <3

2021. ápr. 22. 19:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, két accountom van és véletlenül a rosszból válaszoltam, mikor elküldtem akkor vettem észre. :)
2021. ápr. 23. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
10%

8-as vagyok, nem értem miért lettem lepontozva, hirtelen MOSTAZONNAL megoldást kért a kérdező, én ennek megfelelően javasoltam valamit. Az hogy úgy egyébként igyon sok folyadékot, tea, joghurt, rostokban gazdag ételek stb mind nagyon szép és jó és én is leírtam, de ha valamit MOST kell megoldani akkor az nem a napok múlva is jó lesz fajta dolog. Nálam pl nincs itthon hashajtó vagy egyéb ilyen típusú készítmény csak úgy. Ha lennének gyerekeim akkor az megint egy tök más helyzet.

Kérdező hogy vagy? :)

2021. ápr. 24. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, te még törődsz ezen az oldalon a lepontozással? Kár szerintem.
2021. ápr. 24. 12:05
 14/14 A kérdező kommentje:

#12es

Már jobban vagyok, sikerült kakilnom. :)

2021. ápr. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!