Kőkemény széklet menstruáció alatt, mit csináljak?
Levolac, az megindit :)
De ha többet iszol, kicsit rostosabban érkezel, akkor ki kell, hogy jöjjön.
Hát ha hirtelen megoldás kell akkor kávé és cigi, gugolj le, úgy idd és szívd. Ha nem dohányzol vagy fiatal vagy nagyon akkor kérj meg valakit hogy cigizzen melletted és a füst is hatásos lehet. Tudom ez egyáltalán nem a legjobb megoldás és ha nem lenne SOS akkor nem is ajánlanám, nekem viszont ez bevált többször is.
Innentől kezdve pedig készülj fel előre, olyanokat egyél amitől könnyű lesz a székleted és igyál sok folyadékot, pl facsarj narancsot reggelire, joghurt, stb.
8-as
Nagyon kedves vagy köszönöm a kimerítő választ. :)
19 éves vagyok de nem dohányzom, sosem dohányoztam. Környezetembe sincs nagyon dohányos. Barátnőim között van de velük nem találkozom mostanság mivel nincs suli, ilyennel meg ciki lenne eléjük állni. :/
Minden reggel eszem joghurtot szinte, kávézom is, általában tudok is vécére menni délelőtt mindig, de most valami a mensi felborult vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!