Nagyon nagy menstruációs görcseim vannak mit csinaljak?
2 oraja kezdotek kb, ma jott meg
Nem birom annyira faj. Sírtam eddig de mar azt sem birok
Nevettem 2 gyogyszert de meg semmi. Meleg takaró alatt vagyok
Mit csinaljak? Nem birom
Maskor segitettek a gyogyszerek
😭😭😭😭😭
21/l
Szegyenlem ezt mondani de egyenesen a huvelyembe sugárzik
Nagyon faj nem birom segítsetek
Kettes vagyok!
Remélem jobban leszel. Ne vegyél be több gyógyszert kétségbeesettségedbe, ha a kettő nem hat, a többi se fog. Majd később bevehetsz..
Jobbulást csajszi!
Nekem is nagyon szokott fájni és egészen addig nem szokott hatni a gyógyszer, míg nem alszom rá egy picit (akár csak 15-20 percet is).
Viszont egy pici alvás mindig segít abban, hogy hasson a gyógyszer.
Sajnos nekem van olyan, hogy amikor megjön, hányok&megy a hasam, remegek, nem tudok felállni és négykézláb vergődök a wc kagyló és az ágy közötti távon, egyik pillanatban verejtékezem,a következőben libabőrös vagyok, annyira fázom.
Szóval nekem a gyógyszer akkor hat, ha picit alszom a bevétel után.
Kitartást hozzá, átérzem! Illetve nekem a magnézium is szokott segíteni (akár menstruáció előtti napokban is elkezdhetsz napi 1 magnézium illetve vas tablettát szedni).
4-es vagyok
Illetve nyilván nem most, de a későbbiekben alkalmazva írom, hogy a melegítőpárna is sokat tud segíteni (gyógyszertárban, drogériában is kapható).
Illetve próbáld elterelni a gondolataid is, ne a fájdalomra gondolj,mert attól (szerintem) csak még jobban felerősödnek a fájdalmak :( Akár kapcsolj be valamit a háttérben (tv, youtube,stb.). Tudom, nagyon nehéz elvonatkoztatni a fájdalomtól, de talán picit segíthet.
Kitartás!
Most ébredtem fel. Tudtam aludni egy órát. Szűnt egy keveset, de félek felkelni a takaró alól, nehogy a hűvösebb levegőtől ismét elkezdődjön.
Gyógyszer neve most hirtelen nem jut eszembe, anyukám adta. Azt mondta erre való
Köszönöm szépen a tanacsokat! Nagyon aranyosak vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!