Hogyan csinaljam?
Figyelt kérdés
Amikor eloszor kb 1 eve probaltam a tampont akkor meg guggolva es tukorrel neztem. Most viszont h mar suliban is azt hasznalom nm csak otthon, ezert kene tukor nelkul.
Nem tudnatok segiteni h ti -gondolom, sot nyilvan senki nem hasznalja- h csinaljatok ugy h nem latjatok? Nem tudom rossz helyre? (Hugycsore gondolom) koszonom L/15
2017. szept. 25. 07:04
1/5 anonim válasza:
Nem tudod rossz helyre rakni. De minek hozzá tükör? Úgyis érzed. Másrészt fölösleges leguggolni hozzá. Otthon próbáld meg tükör nélkül.
2/5 anonim válasza:
Állj egy kis terpeszbe, de legfőképp nem a testhelyzeten múlik, hanem azon, hogy milyen irányba tolod a tampont. Kicsit befelé, ferdén kell, érezni fogod, hogy könnyebb.
3/5 A kérdező kommentje:
Konnyen felmegy, meg minden. Semmi bajom vele. A guggolas csak azert van h lassam. Nem tudom miert, de en nem erzem. Ujjammal kene? Vagy a tamponnal? (Erezni)
2017. szept. 25. 20:17
4/5 anonim válasza:
Az ujjaddal már csak akkor érzed, ha teljesen felment. A középső ujjad első ujjpercének kell eltűnnie, akkor van fent jól.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, lehet hulyen irtam. Azt nem erzem h jo helyre "teszem" e
2017. szept. 29. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!