Már 36.napja nincs menstruáciom és semmi jel nem jön ami a menstruácio előtt szokott februar 25.en jott meg március 3.-ikán elmult és azóta semmi és nem tudom mi lehet az oka mivel még szűz vagyok nem tudom mit csinaljak?

mióta menstruálsz?
nem fogyóztál? stressz, vitamin?
Sok minden kibillentheti az egyensúlyából a hormonrendszert.
Stressz, trauma, gyógyszerek, étrendi változások, betegségek, megterhelőbb érzelmi változások... esetleg ezek közül valami?

Szia!
Megkérdezhetem, hány éves vagy és mióta menstruálsz? Ha nem olyan régóta, akkor lehet, hogy "még nem állt be a rendszer".
Én lassan 30 leszek, már nem vagyok szűz, de mivel sosem szedtem fogamzásgátlót vagy bármilyen más hormonális gyógyszert, még a mai napig előfordul, hogy nem óramű pontossággal jön meg a menstruációm.
Nálam akkor szokott sokáig húzódni ha épp egy stresszesebb időszakban vagyok (pl. vizsgaidőszak, keményebb napok a melóban stb.). Legutóbb vagy 40 napig húzódott a dolog, már terhességi tesztet is csináltam, pedig a párommal mindig vigyázunk, és tudtam, hogy ez az opció kizárt -negatív is lett.
Ha még szűz vagy, akkor két dolog tuti: nem vagy terhes és nincs nemi úton terjedő betegséged, ami ezt késleltetné. Rendszeresen járok nőgyógyászhoz ellenőrzésre, és mindig megnyugtatott, hogy minden rendben van. Szerintem neked sem kell aggódnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!