Hormonmentes spirállal kapcsolatban tudnátok segíteni?
Ezt a megoldást szeretném, hormonos készítmény ellenjavallt, a gumitól varakózunk mint a kutyák szóval valószínű allergia.
Milyen árban van , akinek bevált / nem vàlt írjon?
8-15 ezer forint között. Valakinek beválik, valakinek nem.
Miért ellenjavallt a hormonos? A hormonos spirál a csak progeszteron van, ösztrogén nincs, tehát az is használatja, akinek trombózis hajlama van. Alig van ellenjavallata (szinte csak a hormonérzékeny daganatok...)
A hormonos sokkal jobb. Megbízhatóbb, nem növeli a kismedencei gyulladás kockázatát, mint a sima és a menzesz is kevesebb mellette.
Borzasztó tuneteim voltam, hónapokig pocsékul voltam így hormonost soha többé!
De köszi
Nekem volt hormonos spirálom és szörnyű volt. Van akinek bejön, de meglepően sok mindenkinek nem. Egyértelműen a hormontartalma kavart be. (Petefészek ciszta, mellfájdalom, candida, cikluszavar, semmiből előtörő elviselhetetlen görcs)
Simát nem próbáltam, de ha valaki kérdezné most már sokkal inkább azt javasolnám. Pedig én is elhittem, hogy a hormonos mennyivel szuperebb. Annyi jót olvastam róla, de mégsem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!