Spirál (hormonmentes) használata okozhat pattanásokat a nyak oldalán?
Érdekes ez, de nekem is azóta vannak pattanásaim (és a nyakamon azelőtt sose volt), mióta spirálom van..
Talán azért , mert van mikor észre sem veszzük, de gyullasást okozhat a spirál, és a pattanások erre utalhatnak..
Nekem a spiráltól az arcbőröm, az emésztésem, a hajam, minden megváltozott, pedig az enyém sem hormonos
Ezekszerint hormonos,csak nem szolt rola a doki...
vetesd ki es mindjart elmulik a gyulladas.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Be is jelentkezem a dokihoz, és levetetem.
Te mit fogsz csinálni második válaszoló?
3/5, na azért az nem olyan egyszerü, hogy odamegyek azzal, hogy hormonmentes spirált kérek, aztán feltol egy hormonosat.
Nekem már 5. éve van , kitartottam, mert már van egy kislányom, és mi nem szeretnénk több gyereket.
Dr. azt, mondta, hogy általában 5 évig maradhat a spirál, de még ha gondolom várhatunk picit azzal, hogy levegyük, mert egyébként ezen kívül, amit le írtam semmi egyéb mellékhatása nem volt. Nekem sajnos kiderült, hogy hormonzavarom van, és ezzel mennem kell kivizsgálásra, aztán majd eldönti a doki, hogy legyen egy hormonmentes spirálom, vagy fogamzásgátlót írnak, ami rendet tesz a hormonok közt. Addig várok vele kedves kérdező! :)
Neked minden jót kívánok, és majd írj, ha levetetted, hogy a panaszok elmúltak-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!