Van olyan aki HORMONMENTES spirált használ? Leír ná a tapasztalatait?
Értelek. :) Én nem tudom lesz e még nekünk, van 2 kisfiam. Mindig is 2-t akartunk. De ha most így véglegesen kimondanánk, hogy vége, nincs tobvább..az nem is tudom, olyan "végleges". Nincs vissza út..ha értitek. A lehetőséget ott hagyjuk.
Viszont...hormonos dolgokat nem szedhetek...a gumi..nos latexallergia...viszont a nem latexestől meg gyulladasom van..tehát nekünk lecsökkennek a védekezési esélyeink.
Engem nagyon határozottan lebeszélt mindenféle spirálról a perforáció miatt pont. Azt mondta, hogy ő senkinek nem hajlandó feltenni és én is nagyon sok félelmetes dolgot láttam elvándorolt spirálokról. Az, hogy meddő lesz az ember még a kisebb dolog, de ha a hasüregben nem csak a méhet szúrja át hanem a beleidet az életveszélyes.
Sajnálom, hogy se hormonos se a gumi nem járható út, viszont én nem játszanék a spirállal semmiképpen.
Szia!
Megkérdezhetem miért nem használhatsz hormonos készítményeket?
Nekem sem lehet, tüdöembóliám volt.
Ráadásul a hematológus megvígasztalt, hogy hormonmentes spirált sem használhatok, csak mechanikus védekezé játszhat.
Ezzel szemben olvastam elég sokat, hogy ilyen esetek után is használható a hormonmentes spirál.
Jó lenne valami konkrét választ kapni olyantól aki esetleg hasonlókon esett át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!