Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy lánybarátom azt mondja...

Egy lánybarátom azt mondja beleszeretett a nőgyógyászába (fèrfi doki). Azèrt, mert egy visszatèrő problèma miatt folyamatosan jár hozzá ès "elkezdett kötődni az intim helyzet miatt".. Párja most nincs. Lehetsèges ez vagy nem kerek fejben a csaj?

Figyelt kérdés

2021. márc. 23. 11:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
*pszichológiai
2021. márc. 24. 08:25
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Te miről beszélsz? Elkezdtel szapulni embereket, hogy ilyen nők miatt, kozben az orvospszichologiai hátteréről nem tudsz semmit? Ha tudnád értelmezni, amit írtam, akkor tudnád, hogy a nőgyógyász ezzel TISZTÁBAN VAN, ezért nem tegezodik egy beteggel sem.

De te ezt képtelen vagy megérteni.

Ez nem belezugas, ahogy írtam már, de mindegy, te sem leszel akadémikus.

Egyébkent mit szemelyeskedsz? Másképp nem tudsz érvelni, mi? :) Máshogy nem megy, ugye?

2021. márc. 24. 08:58
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
15, hagyd a pcsuba, akkor gyökér, mint ide 'Lacháza. :) Tipik atlagember, nincs ész, sem érv, akkor jön a szemelyeskedesevel, miközben másokat megbánt.
2021. márc. 24. 09:00
 14/19 anonim ***** válasza:
69%

Olvasgatásra ajánlom annak a tahó valaszadónak Heinrich Racker tanulmányait.

Ha már ennyire bornirt barom (a 9-es válaszoló), akkor tegyen ellene, kevésbé lesz semmibe véve és elnézve.

2021. márc. 24. 09:13
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Provokator, veszekedni akar, jelentsetek. A többi hozzászólását már törölték.

Amúgy hogy jön ide a borderline lol

2021. márc. 24. 10:55
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Selyemgubo!

"8-as, ja kicsípett, utána nagyon vérzett és az orvos még nevetett is úgy hogy elmehetsz anyádba."

Roppant értelmes, intelligens válasz volt, ez sokat elárul rólad. ;-)

2021. márc. 24. 16:41
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nagyon nem normális dolog. Orvoshoz, tanárhoz, feletteshez kötődni mindig hiba.
2021. márc. 24. 19:04
 18/19 anonim ***** válasza:
10%
Kamu. Én is rosszul vagyok, ha oda kell mennem.
2021. ápr. 1. 20:23
 19/19 anonim ***** válasza:
22%

A ,,hipochonderek" egy része azért keres folyamatosan tüneteket és indokot az orvoshoz járáshoz, mert élvezi a figyelmet és törődést, amit a rendelőben kap. (Amit a saját kapcsolataiban, párkapcsolatában nem tud elérni.) Szélsőséges esetben ezt szerelemként is megélheti.

Kötődési problémákat jelez, érdemes pszichológussal dolgozni ezen.

2021. ápr. 1. 21:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!