Voltam nőgyógyásznál, most mit csináljak? Többi lent
Elmentem nőgyógyászhoz mivel valószínűleg hüvelygombám van.
De nem csak ezért mentem hanem mert minden egyes együttletnél nyomó fájdalmat érzek a hasam bal alsó részénél ( tudomásom szerint a petefészek található valahol ott)
Mikor felültem a székre hogy megvizsgáljon benyúlt ujjával elég durván majd jeleztem neki mutatva a fajdalom helyet hogy itt érzem a fajdalmat most is, majd jó erősen megnyomta a szemeremcsontom idézem ,, csak ezzel egy problema van ott ahol mutogatsz nem található nőgyógyászati szerv, csak itt a szeméremcsontnal,,
Most vagy en vagyok a fogyatékos de ha ilyen problémával nem nőgyógyászhoz kell menni, akkor hova? Nem mellesleg teljesen idiótának nezett, megjobban kellemetlenul ereztem magam az amúgy is kellemetlen helyzetben. Tulajdonképp nem is érdekelte hogy szóltam hogy ott fáj, elküldött jojjek vissza par nap mulva a kenet eredmenye miatt, de a fajasomrol egy szot nem ejtett
Akkor most ezzel mit tudok kezdeni? Voltam mar ugy ezzel a fájdalommal hogy abba kellett hagyni az aktust mert annyira fajt majd 1 órát magzatpozban kellett lennem mert maskepp nem tudtam megmaradni. Egy ilyen Éles nyomó görcsölő érzést éreztem masnak volt mar ilyen ? Menjek magán nőgyógyászhoz?
Korhazban engem kirohogott a nogyogyasz, mikor mondtam hogy faj az egyuttlet... Azt mondta csak bekepzelem.
Aztan kiderult, hogy minden (noi) szervem be volt gyulladva - es ez allitasa szerint semmikepp nem okozhat fajdalmat. Irt 2 fele antibiotikumot - visszamentem 2 het mulva kontrolra, megpaskolta a combom es kozolte: na, akkor lehet gyereket csinalni
19 eves voltam, munkam se volt :DDDD
Soha tobbet nem mentem oda :) csak magan.
Szerintem kerj tanacsot a haziorvosodtol, ha o is nogyogyaszati problemara gyanakszik akkor menj maganhoz.
Mindenképpen keress másik orvost!
A menstruációd is extrém fájdalmas szokott lenni.? Ez azért fontos mert lehet, hogy valami komolyabb betegség áll a háttérben. Endometriózis. Nem akarlak ijesztegetni, de jó az ha tisztában vagy a helyzettel, mert csak így lehet rá megfelelő dokit és megfelelő kezelést találni!
Minden esetre, ne hagyd magad soha, ha egy orvos kiröhög vagy lekezelően beszél veled, sajnos olyan világban élünk, hogy akkor fel kell állni és másik dokit keresni. Addig menni, amíg nem kapsz értelmes válaszokat.
Bízz a tested jelzéseiben, nem véletlenül vannak! Nem te vagy a hülye!! Sajnos az orvosok nagyrésze nemtörődöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!