Szerintetek mit csináljak? Ti mit tennétek? Barátom nem akarja h férfi nőgyógyászhoz menjek, de én meg nem akarok menni nőhöz mert voltam már nőnél és nagyon rossz volt h egy nő vizsgal meg ott, nem tudom mit csinaljak.20/l
Figyelt kérdés
2017. okt. 9. 16:32
2/24 manó1235 válasza:
Istenem mert mit gondol? Az a nőgyógyász látott már annyi ... :D Biztos nem fog rád mászni, ez a munkája a hivatása, szerintem meg az a lényeg hogy JÓ szakember legyen, és ne érezd magad kellemetlenül a vizsgálatkor, a pasid egy tuskó, értesd meg vele ezt...
3/24 RoseTyler válasza:
Felnőtt vagy. Azt csinálsz, amit akarsz. Mellesleg nem az orvos neme számít, hanem a tudása és a tapasztalata.
4/24 anonim válasza:
Én a helyedben menekülnék ilyen pasitól. Ha már most ilyen féltékeny mi lesz később?
5/24 anonim válasza:
Nem akarja? Pedig elmesélhetnéd neki, hogy manapság még mindig sokkal több a férfi nőgyógyász, mint nő.
Elég érdekes felfogása van a barátodnak. De most még finoman is fogalmaztam.
6/24 A kérdező kommentje:
De amúgy megértem őt én sem hagynám h őt ott egy nő vizsgalja:)
2017. okt. 9. 16:59
7/24 anonim válasza:
Akkor nem értem a kérdést. Mellesleg megérdemlitek egymást.
8/24 anonim válasza:
"De amúgy megértem őt én sem hagynám h őt ott egy nő vizsgalja:)"
Két hülye egy pár!
9/24 A kérdező kommentje:
Jó de az a kérdés hogy akkor mit csináljak
2017. okt. 9. 17:05
10/24 anonim válasza:
Húha!
Normálisan válaszolunk, aztán kiderül, hogy te sem vagy különb a deákné vásznánál. Bakker! Akkor ne járjatok orvoshoz. Jobb ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!