6. hetes terhes vagyok fel vagyok fázva és nem tudom mit csináljak. Tegnap voltam nőgyógyászaton és mondtam a dr-nőnek hogy fel vagyok fázva de azt mondta nem szedhetek semmit. Nagyon rossz szerintetek szedhetek tőzeg áfonyát?
Biztos, hogy felfázás? Csak mert én mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, szentül meg voltam győződve, hogy húgyúti fertőzést kaptam, mert ugyanazt éreztem, a terhesség fel se merült bennem.
Szerintem, ha vizelet vizsgálat kimutatja, akkor urológus ad rá biztos valamit.
Menj el egy normális orvoshoz, aki csinál vizelettenyésztést és ha van baktérium, akkor arra ír fel antibiotikumot.
Olyan nincs, hogy valaki azért, mert terhes, nem szedhet semmit. Ha nem muszáj, akkor persze, nem írnak fel semmit, de ha indokolt, akkor igen, muszáj. Ugyanis egy kezeletlen fertőzés, gyulladás nagyobb baj, mintha szed az illető olyan gyógyszert, ami megszünteti a problémát és esetlegesen terhesen is lehet szedni.
Arról nem is beszélve, hogy egy kezeletlen húgyúti fertőzés könnyen vesemedence gyulladást okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!