Mit csináljak? 15éves PCO-s vagyok. Voltam nőgyógyásznál mert egyáltalán nem jött meg, elküldött uh-ra, hormonvizsgálatra. Elküldött endokrinológuhoz is hogy csinálja meg a cukorterhelést.
a vizsgálatok már igazolták, hogy PCOS vagy? ha nem, akkor max PCOS gyanús vagy, és az uh-ból, hormonvizsgálatból, meg terheléses cukorból kiderül, hogy az vagy-e
ha PCOS gyanús vagy csak ezek a vizsgálatok kellenek, hogy megállapítsák tényleg van-e PCOS-ed (egyébként PCOS, nem PCO, mert polycystic ovarian syndrome rövidítése)
szóval az normális, hogy az orvos nem vizsgált meg máshogy, mert egy rutin nőgyógyászati vizsgálatból nem tudja megmondani, hogy van-e PCOS-ed, csak hormonvizsgálatból, uh-ból, terheléses cukorból
azt viszont mondtad neki, hogy fájó csomót érzel a melledben? ha nem, akkor menj vissza,hogy vizsgálja ki. Ha nem akarta megvizsgálni a melled, hiába mondtad, hogy fáj, akkor keress fel egy másik orvost.
Egyébként 15 évesen normális a rendszertelen ciklus még, miért gondolod, hogy PCOS-ed lenne? Rendellenesen szőrös vagy? Durván pattanásos? Elhíztál minden ok nélkül?
szia
megértem a problémát,sajnos nagyon rossz,ha az ember mellett nem állnak a szülők.at a baj ezekkel a betegségekkel,hogy aki nem éli át,nem tudja milyen borzalmas.Mivel kémiai dolgok és "megfoghatatlanok" ezért sokan komolytalannak gondolják,pedig nagyon is kell vele foglalkozni,mert a hormonok irányítanak a szervezetben mindent!És ha megborulnak,akkor rengeteg baj lehet,úgymond minden probléma forrása.
Sok h*lye endoki van,én is megjártam párat-nem tudom,hogy merik megengedni maguknak ezt a felületességet. Mindenképp keress egy másik orvost! A PCOS sok mindenből kiindulhat,pl mellékvese rendellenes működéséből is.Lehet egy belgyógyász endoki jobb lenne.a fog.gátlót meg hasraütés szerűen ne írják fel,előbb tisztázni kell,mi a probléma! Pesti vagy? dr balázs csabáról sok jót hallottam. Nem tudom,mennyire engedheted meg magadnak anyagilag,de érdemes rászánni a magánrendelésre is,ha van rá mód. Ne add fel,és ne hanyagold el a témát,mert ez nem fog megoldódni magától,sőt...
ha gondoldo írj nyugodtan privátban,és próbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!