Háziorvostól is lehet hormonvizsgálatra (nem TSH) beutalót kérni?
Nem a pajzsmirigyemet szeretném megnézetni,hanem a hormonszintjeimet.Sajnos a nőgyógyászom,nagyon hanyag és azt mondta,hogy nincs szükség hormonvizsgálatra,pedig egyértelműen látszik,hogy valami a hormonokkal nincsen rendbe,erre még ő is rábólintott.
köszönöm előre is!
Köszönöm szépen,tényleg?
Én eddig azt hittem,hogy csak TSH-ra tud adni háziorvos.
de ennek nagyon örülök,akkor majd elmegyek hozzá.
Még egyszer köszi!:)
Nem, nem tud!!
Csak bizonyos hormonokra, mint pl. a TSH. Nemi hormonokra csak szakorvos tud adni!!!!!
Nőgyógyász vagy endokrinológus. Ha hanyag a dokid, keress mást, vagy kérj beutalót a háziorvostól az endokrinológiára.
Sajnos,nem:(
Vagy elmész magánlaborba vagy sztk-s nőgyógyászhoz,és ő ad:(
Sajnos ez van,én is a Maternity Klinikára járok vérvételre(dokim nem ott dolgozik,de állítólag ott a legolcsóbb,mert SZTK-s orvoshoz nem megyek:)
Értem:(
köszi szépen a válaszokat,akkor megpróbálok keresni egy másik nőgyógyászt.Igazából a magánrendelésre már én is gondoltam csak nem szívesen fizetek olyasmiért,ami SZTK alapon járna...:S
de lehet,hogy nem lesz más választásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!