Lányok! Irigylitek a fiúkat akkor, amikor a természetben kell pisilnetek?
Nekem sokkal kellemetlenebb a bozótosban pisilni miközben bárki láthat, mint 1 napig keveset inni. :D
Nyilván ha kell akkor kell, de én azon vagyok, hogy ne kelljen.
"Jaj de jó, le vannak megint pontozva, akik nő létükre mernek a természetben pisilni"
Nézd meg én is mit kaptam érte, csak mert leírtam, hogy nőnek pont ugyanolyan a természetben hugyozni mint férfinak...
De tudom nem ugyanolyan mert nehezebb mert le kell tolni a nadrágot meg le kell guggolni...és ettől aztán bonyolult lesz mint az atomfizika és a nők még szégyellősebbek is...
Nyáron pont ugyanúgy 1-1 mozdulat lekapni a nadrágot.
Télen meg férfiként sem egyszerű előbányászni a ceruzát amikor 2 alsónadrág meg 3-4 póló van rajtad hogy ne fázz.
A szégyellősség szintén nem attól függ nő vagy férfi az illető. Férfiként is lehet kulturáltan, elvonulva végezni a dolgot nem az út mellett közvetlen megállva.
De nyilván ezt hiába mondja az ember olyanoknak akik ki nem mozdulnak a gép elől... :D
De ezt várjuk többen, hogy magyarázd már meg, hogy HOGY a fenébe lehetne "ugyanolyan"? Hogyan? :D
"pont ugyanúgy 1-1 mozdulat lekapni a nadrágot"
Ez az amit nem értek. Több hímnemű homo sapiens sapiens egyeddel (t.i. "férfi") túráztam már együtt, SOHA EGYSZER SE fordult elő, hogy letolták volna a nadrágot. Pont ezért nem értjük, hogy hogy lenne ugyanolyan????
Vagy te nagydologról beszélsz? Vagy olyan férfiakról akiknek nincs péniszük? Vagy miről? :D
Férfiként: bemész az első vastagabb fa mögé, lehúzod a sliccet, előhúzod a kígyót és pisilsz.
Nőként: keresel egy sűrű bozótost messzebb az úttól. Ha megvan, akkor tovább mész és ott is szétnézel (én jártam már úgy, hogy jó sok méterre bementem az útról, majd kiderült, hogy a választott helytől tovább kb. 2 méterre ott egy másik turistaút amin jöttek emberek), ha mindenhol tiszta a terep akkor beevickélsz a bozótosba, letolod a nadrágot, bugyit, félig leguggolsz úgy, hogy ne bökje a feneked az aljnövényzet, és ha lehet akkor ne másszon be a ruhád alá rovar, stb, óriási terpeszben próbálod megtalálni az optimális magasságot, amikor elég alacsonyan tartod a törzsedet ahhoz, hogy ne fröcsköljön vissza a földről a cucc, viszont elég magasan ahhoz, hogy ne a csalánban ülj, és persze próbálsz középre is célozni, hogy ne a lábaidon csurogjon végig. Ha végeztél, akkor előbányászol néhány zsepit, amit aztán eltemetsz az avar alá.
Továbbra is kíváncsi vagyok: a kettő hogyan ugyanolyan?
Férfiként: bemész az első vastagabb fa mögé, lehúzod a sliccet, előhúzod a kígyót és pisilsz.
Nőként: bemész az első vastagabb fa mögé, letolod a nadrágot, leguggolsz és pisilsz.
Továbbra is kíváncsi vagyok, miért ne lenne ez a kettő ugyanolyan.
Mondjuk azért, mert férfiként nem kell letolnod a gatyádat, nőként pedig csupasz alsótesttel kell guggolnod. Esküszöm nem értem, ez milyen dimenzióban lenne ugyanolyan....
Ez olyan, mintha arról vitatkoznánk, hogy férfiként meg milyen nehéz elővenni amikor mínusz 10 fok van, vastag kesztyű van rajtad meg a nadrág alatt is aláöltözős nadrág és 4 póló meg 2 pulóver és amúgy is a hidegtől össze megy kisujj méretűre.
És milyen nehéz úgy állni, hogy a fáról ne csapódjon vissza, meg a szél se fújja a lábunkra. És még jól ki is kell rázni, nehogy későn csöppenjenek el az utolsó cseppek.
A "bozótosba" férfiként is ugyanúgy be kell állni és ott sem célszerű a szembe ösvényen túrázó kisgyerekes családnak mutogatni a répát. Ettől függetlenül elég nagy az erdő, lehet találni alkalmas helyeket nem az akácos-családos közepébe belepucsítani.
Arról meg nem a normális ember tehet, hogy te túlzottan gátlásos vagy és inkább szenvedsz szomjan egész nap csak hugyozni ne kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!