A magyar felnőtt emberek mekkora része nem pisilt még a természetben?
Nem tudom, nem vezetek erről statisztikát, én utoljára gyerekkoromban pisiltem a természetben.
Ha nem jutok vécéhez akkor inkább tartogatom. (Illetve az sem mindegy hogy milyen vécéről van szó.) Ha elindulok valahová, előtte mindig elmegyek pisilni, hogy semmiképpen ne jöjjön rám. A rekordom 24 óra, egy buszút alkalmával történt. A buszon is lett volna lehetőségem, illetve háromóránként megálltunk benzinkutaknál, de inkább kibírtam a hotelig, egyik lehetőség sem volt túl bizalomgerjesztő.
5, nem.
Nem szoktunk kempingezni, más szitut meg nem tudok elképzelni amikor az ember napokig kint kényszerül lenni.
Azt figyeltem meg hogy amúgy elég kevesen kempingeznek. Még gyerekkoromban gyakoribb volt, én is voltam egyszer-kétszer, de ha belegondolok, jelenleg egy olyan ember sincs az ismeretségi körömben aki szokott.
Nem lehet nagy hányad.
Én pl rendszeresen járok kirándulni. És ha kell akkor kell, akár az erdő közepén is. Nem fogom tartogatni és hazacipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!