Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A magyar felnőtt emberek...

A magyar felnőtt emberek mekkora része nem pisilt még a természetben?

Figyelt kérdés

2021. márc. 3. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Nincs ilyen
2021. márc. 3. 15:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nőknél előfordulhat, de nincs sztem olyan férfi aki ne oldotta volna meg. :D
2021. márc. 3. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:
11%
Nők mindenhova is oda csinálnak.
2021. márc. 3. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom, nem vezetek erről statisztikát, én utoljára gyerekkoromban pisiltem a természetben.

Ha nem jutok vécéhez akkor inkább tartogatom. (Illetve az sem mindegy hogy milyen vécéről van szó.) Ha elindulok valahová, előtte mindig elmegyek pisilni, hogy semmiképpen ne jöjjön rám. A rekordom 24 óra, egy buszút alkalmával történt. A buszon is lett volna lehetőségem, illetve háromóránként megálltunk benzinkutaknál, de inkább kibírtam a hotelig, egyik lehetőség sem volt túl bizalomgerjesztő.

2021. márc. 3. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
4-es, te sosem voltál 24 óránál hosszabb ideig természetben mióta betöltötted a 18-at?
2021. márc. 3. 16:04
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

5, nem.

Nem szoktunk kempingezni, más szitut meg nem tudok elképzelni amikor az ember napokig kint kényszerül lenni.

Azt figyeltem meg hogy amúgy elég kevesen kempingeznek. Még gyerekkoromban gyakoribb volt, én is voltam egyszer-kétszer, de ha belegondolok, jelenleg egy olyan ember sincs az ismeretségi körömben aki szokott.

2021. márc. 3. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, egy 20-30 kilométeres túrán, úgy, hogy ráadásul állítólag testmozgás alatt akkor is inni kell, amikor az ember nem is szomjas... Bevallom, én általában "kimegyek".
2021. márc. 3. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
17,8%
2021. márc. 3. 16:38
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Szinte biztos, hogy nincs ilyen. Ha más nem, hát amikor egy éves korában a kertbe hugyozott mert épp bilire szoktatták, csak nem jött össze.
2021. márc. 4. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet nagy hányad.

Én pl rendszeresen járok kirándulni. És ha kell akkor kell, akár az erdő közepén is. Nem fogom tartogatni és hazacipelni.

2021. máj. 3. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!