Lehet komoly bajom szerető utáni csókolózástól?
nő vagyok. két hónapig volt meg a párom, persze h nem szexeltem vele csak csókolóztam.
herpeszes lett a szám s fájt a vesém. herpesz elleni krémtől elmúlt a herpesz, a vese fájdalom is enyhűlt.
persze ekkor még nem tudtam hogy van egy másik nője, szeretője akivel szexel. a nő mondta el h análisan csinálták stb.
dobtam a pasit.
de azóta pocsék a közérzetem, szédülgetek, hányingerem van.
menjek dokihoz?
kell antibiotikum szerintetek?
olvastam h van h kell rá, de nem értek hozzá.
iszonyúan köszi a válaszokat!
csak a nők többsége nincs motiválva...hiszen a férfiaknak a történelem során az egész világon a mai napig negatív képeket alkotnak a nőkről. pl. a muszlim vallás a mai napig a primitív s változatlan vallási nézeteikben a nők alacsonyrendűeknek számítanak.
sok nő elhiszi vagy motiválatlannak vagy alacsony önbecslésük miatt nem igyekeznek.
"minek erőlködjek, csak nő vagyok. gyülöl engem a világ stb."
volt olyan cigány lány s nemcigány osztálytársaim s ismerőseim s nagyon sok h nem akartak nők lenni, gyűlölték magukat.
Szerintem meg kedves bme-n végzett elvileg félmisit kereső kis nyomi te se lehetsz annyira különb,ha gyakorin anonim vitatkozol arról,hogy a férfiak okosabbak,mert ez amúgy nagyon nem nemtől függ.Tehát egyikőtöknek sincs igaza de érzelmileg a pasik biztos, hogy érzéketlenebbek. Hisz ez sajnos tudományosan is így van, sajnos fent kell tartani a fajt. Kérdező, menj orvoshoz ha rosszul vagy és nyugodj megne okold a férfiakat, ha valóban olyan csalfa előbb-utóbb majd egyedül találja magát magányosan 40 körül,mikor már alig van szabadon normális nő.
Üdv, egy mérnök csajszi:D ( elvileg akkor a logika szerint én most intelligens vagyok)
Tehát egy mérnök csaj nem tud kemény öt mondatnyi szöveget értelmezni... ennyit arról hogy intelligens lennél. Ugyanis sehol nem írtam, hogy a BME-n végeztem volna, továbbá nem félmilliót keresek hanem bőven millió felett.
Ó és ki akar 40 körüli leharcolt nőt magának férfiként 40 évesen, amikor lazán lehet huszonéves párja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!