Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet komoly bajom szerető...

Lehet komoly bajom szerető utáni csókolózástól?

Figyelt kérdés

nő vagyok. két hónapig volt meg a párom, persze h nem szexeltem vele csak csókolóztam.

herpeszes lett a szám s fájt a vesém. herpesz elleni krémtől elmúlt a herpesz, a vese fájdalom is enyhűlt.

persze ekkor még nem tudtam hogy van egy másik nője, szeretője akivel szexel. a nő mondta el h análisan csinálták stb.

dobtam a pasit.

de azóta pocsék a közérzetem, szédülgetek, hányingerem van.

menjek dokihoz?

kell antibiotikum szerintetek?

olvastam h van h kell rá, de nem értek hozzá.

iszonyúan köszi a válaszokat!

2021. márc. 20. 20:13
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

csak a nők többsége nincs motiválva...hiszen a férfiaknak a történelem során az egész világon a mai napig negatív képeket alkotnak a nőkről. pl. a muszlim vallás a mai napig a primitív s változatlan vallási nézeteikben a nők alacsonyrendűeknek számítanak.

sok nő elhiszi vagy motiválatlannak vagy alacsony önbecslésük miatt nem igyekeznek.

"minek erőlködjek, csak nő vagyok. gyülöl engem a világ stb."

volt olyan cigány lány s nemcigány osztálytársaim s ismerőseim s nagyon sok h nem akartak nők lenni, gyűlölték magukat.

2021. márc. 22. 05:33
 22/28 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kedves bme-n végzett elvileg félmisit kereső kis nyomi te se lehetsz annyira különb,ha gyakorin anonim vitatkozol arról,hogy a férfiak okosabbak,mert ez amúgy nagyon nem nemtől függ.Tehát egyikőtöknek sincs igaza de érzelmileg a pasik biztos, hogy érzéketlenebbek. Hisz ez sajnos tudományosan is így van, sajnos fent kell tartani a fajt. Kérdező, menj orvoshoz ha rosszul vagy és nyugodj megne okold a férfiakat, ha valóban olyan csalfa előbb-utóbb majd egyedül találja magát magányosan 40 körül,mikor már alig van szabadon normális nő.

Üdv, egy mérnök csajszi:D ( elvileg akkor a logika szerint én most intelligens vagyok)

2021. márc. 22. 23:16
 23/28 anonim ***** válasza:

Tehát egy mérnök csaj nem tud kemény öt mondatnyi szöveget értelmezni... ennyit arról hogy intelligens lennél. Ugyanis sehol nem írtam, hogy a BME-n végeztem volna, továbbá nem félmilliót keresek hanem bőven millió felett.

Ó és ki akar 40 körüli leharcolt nőt magának férfiként 40 évesen, amikor lazán lehet huszonéves párja is.

2021. márc. 23. 10:33
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha számodra a kor a meghatározó a parodban elég lelkiszegény lehetsz. 40 evesen pedig egy valamire való férfi nem a 20 eves lányokat fogja keresni, akik penzert kefélnek vele. Bar te lehet egy 20 éves riheronggyal leszel egy szinten. Milliós fizetés ide vagy oda. Max azért lesz társaságod.
2021. márc. 25. 00:57
 25/28 anonim ***** válasza:
Már, ha egyáltalán igaz az a milliós fizetés. De ebbe már nem megyek bele.
2021. márc. 25. 00:59
 26/28 anonim ***** válasza:
Miért is lenne egy huszonéves riherongy? :-D
2021. márc. 25. 01:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest hogy 29 éves vagy, elég buta kérdést tettél fel.
2021. márc. 26. 00:40
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz riherongy,ha 20-on éves, én is az vagyok. Hanem attól, ha 20-on évesen a 40-es pasikra megy rá a pénzük miatt, ha nem sikerült volna kivenni a kontextusból.
2021. márc. 29. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!